25 / 04 / 2024

Sakarya'da 2016 yeni projelerin yılı olacak!

Sakarya'da 2016 yeni projelerin yılı olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2016 Yılı Eylem Planını açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 64. Hükümetin 2016 Yılı Eylem Planını açıkladığı geniş katılımlı toplantıda yerini aldı. Başbakan Davutoğlu’nu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte dinleyen Başkan Toçoğlu, toplantı ile ilgili değerlendirmelerini sosyal medyadan da paylaştı.


Yeni Yıla Yeni Hizmetler

Eylem planında birçok alanda önemli vaatlerin bulunduğuna dikkat çeken Toçoğlu, “2016 eylem planında açıklanan vaatlerin büyük bir kısmı inşallah ilk üç ay içerisinde hayata geçirilecek. 2016 Eylem planında memurlara, öğrencilere, emeklilere, işçilere, çiftçiye, kadınlara birçok müjde yer alıyor. Hayırlı olsun.2016 Allah'ın izniyle ülkemiz için aynı zamanda şehrimiz için dolu dolu geçecek. Yeni yatırımlar hayat bulacak. Yeni projelere başlanacak” diye konuştu.


Dört Bir Yana Hizmet

Başkan Toçoğlu değerlendirmelerine şöyle devam etti; “Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılına çok hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz. 2016 yılı Sakarya için çok bereketli geçecek. Temelini attığımız projeleri bir bir tamamlayacağız. Planladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Ve yeni projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var. İnşallah bunları 2016 yılında kamuoyuna sunacağız. Şehrimizin dört bir yanında Büyükşehir imzası taşıyan eserler 2016'da tamamlanmış olacak ve Sakarya daha da güzelleşecek”


Sözler Tutuluyor

“Sayın Başbakanımız da dün ifade ettiler; açıklanan reformların etkili bir şekilde hayata geçirilebilmesi ve koordinasyonun sağlanabilmesi için gerekli tüm hazırlıklar da yapıldı. AK Parti siyaseti farkını işte burada gösteriyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için kararlı bir yol izliyoruz. Siyasetimizin merkezinde her zaman milletimiz olmuştur. Hizmet aşkımızın öznesi milletimizdir. 13 yıldır hiçbir zaman vermiş olduğumuz sözleri sümen altı etmedik. Ne hükümetimiz ne de yerel yönetimlerimiz bu konuda verdiğimiz sözlerin hayata geçirilmesini düsturumuz olarak belirledik. Zaman zaman ifade ediyoruz: biz yeni başlangıçların bereketine inanıyoruz. İnşallah bu yeni süreç ve hedefler Sakaryamıza, Türkiye’ye ve milletimize hayırlı olacak.”



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön