27 / 04 / 2024

Sakarya'da 2020 raylı sistemler yılı olacak!

Sakarya'da 2020 raylı sistemler yılı olacak!

2020’nin Sakarya’da hizmetlerin yılı olacağını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce "Sakarya'da 2020 raylı sistemler yılı olacak" dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2019'a ilişkin değerlendirmeler yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Altyapı, üstyapı, çevre, ulaşım, tarım, turizm, kültür, kentsel yenilenme ve diğer tüm başlıklara ilişkin çalışmaları 2020’de Sakarya’ya hediye edeceklerini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, 2020 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederek, sağlık, huzur ve barış temenni etti. Başkan Yüce, 2020 yılında Sakarya’da hizmetlerin konuşulacağını da belirtti. Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir görevi şahsına layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Yeni yılda yeni hizmetler

Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize hizmet sunmaya, hemşerilerimizin yaşam standartlarını ve gelir düzeylerini arttırmaya gayret gösterdik. İnşallah 2020 yılında da şehrimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine önemli yatırımları sunacağız. Yeni yılda yeni hizmetler, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Her alanda örnek çalışmalara imza atacak, şehrimizin geleceğini garanti altına alacağız” diye konuştu.

Yeni duble yollar ve raylı sistemler


Ulaşımla ilgili yeni müjdeler veren Ekrem Yüce, “Yazlık Kavşağı ve Donanma Sokak arasında kalan bölümünde altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirdik. Çalışmaların ikinci etabıyla Yazlık Caddesi’nden Millet Bahçesine gelişlerde yeni bir duble yol kazandıracağız. Ulaşımda raylı sistemleri ise en kısa süre içerisinde şehrimize getirme arzumuz var. Önemli mesafeler kat ettik. Yeni Cami’den Millet Bahçesi’ne kadar gelecek Nostaljik Tramvay ile şehrimizin estetik ve güzelliğine yeni boyut kazandıracağız. Raylı sistemler ile de hem modern ve konforlu ulaşımı sağlayacak hem de şehir içi trafiğine rahatlık kazandıracağız. İnşallah şehrimizin sahip olduğu ulaşım potansiyelini daha da yükseltecek, geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.


Geri Dön