19 / 04 / 2024

sakaryada hangi yatırımlar yapılacak

sakaryada hangi yatırımlar yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımları geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toçoğlu Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımı müjdeleri verdi...

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da 2017'ye büyük projeler damga vuracak!

2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer." dedi

Sakarya'ya 1,6 milyarlık altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'ya 1 milyar 600 milyonluk yatırım yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, gerçekleşen Kasım Olağan Genel Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında toplandı. Toplantıda Sakarya yatırımları konuşuldu...

Sakarya'nın 4 ilçesine 4 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 5 ilave gündem maddesinin yer aldığı mecliste 46 madde karara bağlandı

Sakarya'ya 200 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına dahil olan güney bölgelerinde devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'ya 402 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 2016 yılında tamamlanacak projelerimizin toplam maliyeti 402 milyon 530 bin TL’dir." dedi

Sakarya'ya 307 milyon liralık 65 proje!

Şehir genelinde devam eden içmesuyu ve altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İnşallah maliyeti 307 milyon lira olan tüm bu projelerimizi kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da 2016 yeni projelerin yılı olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2016 Yılı Eylem Planını açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var" dedi

Pamukova'ya 30 milyon liralık yatırım yapıldı!

Pamukova’da 30 Milyon TL’yi aşan altyapı yatırımının hayata geçirildiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Şimdi de ilçemizde 80 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sakarya'ya 101 milyon TL'lik yatırım!

Yarın gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz" dedi

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

sakaryada hangi yatırımlar yapılacak Haberi

sakaryada hangi yatırımlar yapılacak



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları İlçe Yönetimleri ile görüştü. Reisoğlu Restoran’da yapılan toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, İl Kadın Kolları Yönetimi ve İlçe Başkanları da bulundu.

Altyapıya 1,3 milyar


Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’mızın 16 ilçesine elimizdeki imkanlarla hizmet götürmeye çalıştık. Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesinin güçlü elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Yaz kış susuzluk çeken Kaynarcaya Sapancamızdan 10 milyonluk yatırımla su götürdük. Bu yıl 600 bin insanın yaz mevsimini geçirdiği Karasu’da...