16 / 04 / 2024

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme





Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları İlçe Yönetimleri ile görüştü. Reisoğlu Restoran’da yapılan toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, İl Kadın Kolları Yönetimi ve İlçe Başkanları da bulundu.

Altyapıya 1,3 milyar


Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’mızın 16 ilçesine elimizdeki imkanlarla hizmet götürmeye çalıştık. Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesinin güçlü elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Yaz kış susuzluk çeken Kaynarcaya Sapancamızdan 10 milyonluk yatırımla su götürdük. Bu yıl 600 bin insanın yaz mevsimini geçirdiği Karasu’da su sıkıntısı yaşatmadık. Şehrimiz altyapısına 1,3 milyarlık yatırım yaptık. Hamdolsun şehrimizin kronik bir durumu yok. Sakarya Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirlerinden bir tanesi. Elbette eksikliklerimiz var. Onları da en kısa sürede tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

İlçelere yüzme havuzları


Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin gelecek nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı’ya kazandıracağımız yüzme havuzunun proje aşamasını tamamladık. Yüzme havuzuyla yetinmeyerek çocuklarımızın ve kadınlarımızın sosyal hayatlarına katkı sağlamak için ilçelerimizin tamamına Sosyal Gelişim Merkezlerimizi inşa edeceğiz” dedi.

 


Geri Dön