19 / 04 / 2024

Sakarya'ya 101 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya'ya 101 milyon TL'lik yatırım!

Yarın gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yarın  gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıkladı. Sakarya’ya hizmet etme sevdalarının her geçen gün daha da arttığını belirten Başkan Toçoğlu, saat 13.00’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törene tüm vatandaşları davet etti.


Şehre Yeni Yatırımlar

Toçoğlu, “Altyapıdan üst yapıya önemli yatırımları hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan 16 ilçemizin tamamının temel ihtiyaçlarını karşılıyor; diğer yandan da sosyal hayatı daha da canlandıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya’yı seviyoruz. 101 milyon lira değerindeki yeni yatırımlarımız Sakaryamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Temeli Atılacak Projeler

Toplu Temel Atma Töreni ile çalışmaların başlatılacağı projeler arasında; Afet Koordinasyon Merkezi, Katlı Otopark ile İtfaiye Binası ve sentetik saha projeleri yer alıyor. Ayrıca altyapı ve içmesuyu konusunda da şehrin tamamına yayılan yeni yatırımlar geliyor. Bu kapsamda Kuzuluk İçmesuyu Projesi, Sapanca Üst Köyler İçmesuyu Projesi, Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı, Pamukova Yağmursuyu ve İçmesuyu İnşaatı ve Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin de temeli atılmış olacak.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Bu haber Günboyu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek İOI milyon lira değerindeki 9 projenin temeli atıldı. Ek Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, bu yatırımların önemli olduğunun herkesçe bilindiğini söyledi. Coş, sadece üstyapı değil altyapı yatırımlarına da önem vermek suretiyle pek çok konuda vatandaşın günlük hayatını insanca sürebilmesi için l Ol milyon liralık yatırım paketinin temelinin atılacak olmasının her türlü tebrik ve takdirin üstünde olduğunu dile getirerek, bu yatırımların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Merkezi hükümetten de tahsis edilecek yatırım müjdeleri ve paketleriyle de Sakarya'nın diğer alanlarınında ihtiyaç duyduğu hizmetleri daha iyi hale getirmek için hep beraber çalışacaklarını vurgulayan Coş, "Millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe daha büyük işleri ve hizmetleri başaracağız" dedi. 

Konuşmaların ardından Coş ve Toçoğlu tarafından, "Pamukova içmesuyu inşaatı", "AKOM", "Katlı Otopark", "Yeni itfaiye Binası ve Sentetik Saha", "Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi", "Kocaali Kanalizasyon Hattı", "Pamukova Yağmursuyu Hattı", "Sapanca Üst Köyler içmesuyu" ve "Kuzuluk içmesuyu" projelerinin temeli atıldı. 



Günboyu



Geri Dön