18 / 04 / 2024

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.



 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Toçoğlu, Ramazan’ın coşkusunu birlikte yaşamanın mutluluğuyla bayrama eriştiklerini belirtti. Zeki Toçoğlu, 2018 yılında açılışların ve temel atmaların devam edeceğini belirtti.

Örnek şehir Sakarya


Şehrin yatırımlarına ilişkin paylaşımlar yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “9 yıllık değerlendirmemizi Mart ayında kamuoyuna sunmuş, 3 milyarlık yatırımlarımızı paylaşmıştık. Hamdolsun her başlıkta gelişen bir Sakarya var. Mimarisiyle Türkiye’ye örnek bir şehir olmamızın yanında sosyal belediyecilikten eğitime, ulaşımdan çevreye, altyapıdan kültüre,  şehircilikten estetiğe, spordan turizme geniş bir yelpazede hizmetlerimizle büyüyoruz. İnşallah 2018 yılında da aynı heyecanla şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılışlara devam


Açılış ve temel atma programlarının 2018 yılında da devam edeceğini söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Yılbaşında 670 milyon liralık 35 projemizin açılışını yıl içerisinde gerçekleştireceğimizi ifade etmiştik. Hamdolsun projelerimizi bir bir hizmete alıyoruz. Ramazan ayı içerisinde Yavuz Selim Caddesi’ni, Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’ni ve Hendek Atatürk Parkı’nı kullanıma sunduk. Yine Yazlık Kavşağı’nı tamamladık. Ayrıca Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de faaliyet açtık. Açılış programlarımız yıl boyunca devam edecek” 

Şehrin yeni projeleri tamamlanıyor


“Tarihi Uzunçarşı’da dönüşümü tamamlıyoruz. Alicanlar Konağı’nı restore ettik. Karasu SGM hızla yükseliyor. Arifiye Park yüzde 70 seviyelerine geldi. Maltepe Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaştık. Tüm bölgeye hitap edecek Hal Kompleksimiz de çalışmalar devam ediyor. Sapanca Spor Tesislerimiz ise bu yıl içerisinde dev karşılaşmalara ev sahipliği yapacak. 1 milyon ton asfalt hedefimizin yanında 20 yeni otobüsü de ulaşım filomuza dahil edeceğiz. Bu projelerimizi de 2018 yılı içerisinde şehrimize kazandıracağız” dedi.

Her güne yeni bir yatırım


Sakarya’nın dev projeleri için adımların atıldığını söyleyen Başkan Toçoğlu, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projemizde çalışmalar devam ediyor. 100 Milyonluk SEKAY’ın temelini attık. Demokrasi Meydanımızın ihalesini gerçekleştirdik. Karaman Park için ihalemizi gerçekleştirdik. Şehrimize yeni Katlı Otoparklar inşa edeceğiz. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini paylaştığı Millet Bahçesi için de proje çalışmalarımızı başlattık” diye konuştu.


Geri Dön