16 / 04 / 2024

sakarya yatırımları 2018

sakarya yatırımları 2018

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam alanı için 8 Kasım'da ihaleye çıkılıyor.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Sakarya'da 2018 açılışların yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2017 yılında şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturduk. Şimdi yeni bir yıl yeni hedefler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Sakarya'ya yeni gar müjdesi!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Mithatpaşa garında yapılacak çalışmalar ve Maltepe’nin hemen altında bulunan alana yeni bir gar kazandırılması konusunda görüşmelerde bulunduk.” dedi.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

2018'de Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 arttı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2018'de dünya genelinde doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalmasına rağmen Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 artmıştır." ifadesini kullandı.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

sakarya yatırımları 2018 Haberi

sakarya yatırımları 2018

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Arifiye Park’ta yapılan buluşmada Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar, AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç, teşkilatın genç üyeleri ve Arifiye’nın farklı mahallelerinden gençler yer aldı. 

16 ilçeye hizmet

Gençlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek konuşmasına  başlayan Başkan Toçoğlu, “Biz bir misyonu temsil ediyoruz. Normal bir siyasi partiden ziyade, kökü eskilere dayanan, çeşitli badirelere göğüs gererek milletimize hizmeti şiar edinen bir partiye mensubuz. Biz her anımızı bu misyona uygun bir şekilde çalışarak geçirmeliyiz. Hamdolsun geride bıraktığımız süreçte şeffaf olduk, şaibeye karışmadık. İyiyi, doğruyu ve güzeli savunduk. Belediyecilikte çok ciddi çalışmalar...