20 / 04 / 2024

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 



İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural Aydın, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ekonomide hareketliliğin yaşanmasına katkı sağladığını dile getirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda yol yatırımları ile özellikle turizm alanında büyük canlanma yaşandığını belirtti. 

Ulaşım yatırımları Sakarya da konut satışlarını arttırdı!

Eyüp Vural Aydın, Silivri'den başlayan ve Sakarya Akyazı'ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçtiği Kocaeli ve Sakarya gibi kentlerde arsa fiyatlarının yükseldiğini belirtti. 

Ulaşımın hızlanmasıyla bölgede yatırım yapmak isteyenlerin çoğaldığını söyleyen Aydın, bölgede arsa ve konut satışlarının artığını  Silivri, Marmara Ereğlisi, Selimpaşa gibi noktalarda yazlık sahibi sayısının yükselişe geçtiğini aktardı. 

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 


Geri Dön