26 / 04 / 2024

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, delegesi olduğu İller Bankası’nın Ankara’da gerçekleşen Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Başkan Ekrem Yüce, toplantıda kentsel dönüşüme yönelik açıklamalarda bulundu.

Sakarya da kentsel dönüşüm başlıyor! 

Sakarya’da kentsel dönüşüm yakın zamanda başlayacak 

Şehirlerin gelişmesinde ve modernleşmesinde İller Bankası’nın önemli bir rol oynadığını dile getiren Başkan Yüce, “ Şehirlerimizin alt ve üst yapısını modern bir hale getirirken İller Bankası bizim her zaman destekçimiz olmuştur. Yapılan çalışmalar neticesinde sağlam altyapıya ve modern görünümlere sahip geleceğin şehirlerini inşa ediyoruz. Şehirlerimize sağlanan destek yatırımlarımıza yansıyor. Birliktelik içerisinde hayata geçirdiğimiz projeler ile şehrimize ve ülkemize kazandırdığımız hizmetler artarak devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un şahsında İller Bankası Yönetim Kurulu, Genel Müdürü ve ekibine çalışmalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum. Milletimize hizmet gayesiyle gerçekleştirilen toplantının da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!


Geri Dön