16 / 04 / 2024

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve beraberindeki heyeti ağırladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; görüşme esnasında Bayrak ve beraberindeki heyet, Başkan Yüce’ye Sakarya’nın mimarisine değer katacak her projede destekçisi olduklarını dile getirdi.  

Sakarya da öncelik kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm önceliğimizdir 

Öncelikli hedeflerinin Sakarya’da kentsel dönüşümü uygulamak olduğunu dile getiren ilgili oda ve birliklerle de iş birliğine hazır olduklarını vurgulayan  Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizi geleceğe hazırlarken deprem gerçeğini de hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Depremin önüne geçemeyiz ancak alacağımız tedbirler, uygulayacağımız politikalarla depreme hazır bir şehir oluşturabileceğimize inanıyoruz. İlçe belediyelerimizle birlikte de gerekli görüşme ve toplantılarımızı yaptık. Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini hazırladık. Bakanlığımızdan alacağımız onay ile birlikte kentsel dönüşüm adımlarımızı atacağız. Müteahhitler Birliğimizle de iş birliği halinde bu süreci yönetmeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle nazik ziyaretleriniz dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Sakarya'da kentsel dönüşümle 70 bin yapı yenilenecek!
 


Geri Dön