19 / 04 / 2024

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı. Sakarya- Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni yapıldı.



Toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine ihaleyi alan firma yetkilileri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Meclis üyesi Semiha Bafralıoğlu katıklı. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm sürecini anlatarak birinci kısım işinin 31 Aralık'a kadar tamamlanacağını söyledi. 

Öztürk; "Bugün Erenler adına Sakarya adına hatta Türkiye adına bir ilk olan imzayı atmış olacağız. 

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm ihalesinin protokolünü Bakanlıkta imzalayan Belediyeydik. Hamdolsun ilk ihaleye çıkan belediyeyiz, ve bugün de ihale sonucunda ihaleyi alan firma ile ilk sözleşmenin yapım ihale sözleşmesini imzalayan belediye konumundayız. Bundan dolayı inanılmaz derecede mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Yüzölçümü açsından Türkiye'nin en büyük alandaki kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bu gururu şahsıma personelime, değerli arkadaşlarıma. Erenlerime ve Sakarya'ma yaşattığım için çok mutluyum. Şu an 280 konut ve 2 ticaret alanının ihalesini imzalayacağız" dedi.


Anayurt


Geri Dön