24 / 04 / 2024

Erenler'de kentsel dönüşüm için imza atıldı!

Erenler'de kentsel dönüşüm için imza atıldı!

Erenler'de gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında, birinci etap için ihaleyi alan firma yetkilileri ile Erenler Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Temel atma törenine Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı belirtildi.



İmza törenine Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, başkan yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Alı Akdeniz, AKP trenler İlçe Başkanı Resul trdoğan Yılmaz ve Meclis Üyesi Semilıa Bafralıoğlu'nuıı yanı sıra Dağdemir İnşaat ve Leda firmalarının yetkilileri katıldı, trenler Belediye Başkanı Caviı Oztürk yaptığı açıklamada 7 Şubat Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davuloğlu'nun da katılımıyla temci atma törenini gerçekleştireceklerini belirterek, "9 etapta aynı anda çalışmamız olacak. Azami hedefimiz 3.5 yılda tamamını bitirmektir" dedi. 


SOZ VERDİLER 

İlk etapta 280 konut ve 2 ticaret alanı için ihaleye çıkıldığını belirten Öztürk, "Şartnamemizdeki süre 1 Biz bunu isledik. Onlarda kabul elliler. Yüzölçümü açsından Iürkiye'nin en büyük alanındaki kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bu gururu şahsıma personelime, değerli arkadaşlarıma. hrenler'ıme ve Sakarya'ma yaşattığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. İmza töreninde konuşan lirma yetkilileri ise Başkan Öztiirk'e verdikleri söz gereği yılsonuna kadar inşaatı tamamlayacaklarını belirterek. "Başkanım bu konuda çok titız ve kendisine verdiğimiz sözü yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. 


BAŞARILAR DİLEDİ trenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ise. "Başkanımız bize bu görevi verdi. Bizde layığı ile bunu yerine getirmeye çalışacağız. Bu imza ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirmiş oluyoruz. Alan firmaya da bu konuda başarılar diliyorum.İnşallah hayırlı uğurlu olur" diye konuştu. 


TEBRİK ETTİ

Başkan Özlürk'ti kentsel dönüşüm çalışmaları dolayısıyla lebnk eden AKF trenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, "Kenisel Dönüşümü bu aşamaya geliren elini taşın allına koyan Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. İhalenin önce ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Firmaya güveniyoruz. Verdikleri sözde duracaklardır mutlaka. Hepimize hayırlı olsun inşallah" dedi. 


Yeni Haber


Geri Dön