27 / 04 / 2024

zeki toçoğlu sakarya

zeki toçoğlu sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” dedi.

Zeki Toçoğlu kimdir?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday olarak gösterildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kimdir? İşte Zeki Toçoğlu 'nun biyografisi...

Sakarya'daki çarşılara değer kazandırılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda şehrin gündemi ve gelişimi konuşuldu..

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sakarya yatay mimariyle büyüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyoruz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyor, insanlar gökyüzüyle temas edebilsin, toprakla ilişkisi hiç kesilmesin istiyoruz.” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

zeki toçoğlu sakarya Haberi

zeki toçoğlu sakarya


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Gümbet’in de yer aldığı ziyaret programında Serpan’a yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. Medeniyet Bulvarı, Kafeler Sokağı ve Bağlar Caddesi’nde yapılan çalışmaların ilçeye ayrı bir değer kattığını belirten İlçe Başkanı Osman Çelik, yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Serpan’a Yakışır Projeler

Programın devamında konuşan Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Serpan’da da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kafeler Sokağı’nda kapsamlı bir dönüşüm yaptık. Ardından yeni bulvarı Serpanlı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Geçtiğimiz günlerde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Serpan Belediyesi arasındaki kalan kısmı tamamladık. Hamdolsun ilçelerimizin tamamında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Yeni çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Ayrım Yapmaksızın Hizmet

Başkan Zeki...