19 / 04 / 2024

Zen Pırlanta’da görülmemiş indirim! 0.12 karat baget pırlanta yüzük 4.482 TL’ye düştü! 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Zen Pırlanta’da görülmemiş indirim! 0.12 karat baget pırlanta yüzük 4.482 TL’ye düştü! 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Yeni yılda düzenlediği ilk kampanyada dev indirime imza atan Zen Pırlanta, baget pırlanta mücevherlerde yüzde 50 + yüzde 10 oranında indirim başlattı. Peki Zen Pırlanta’nın hangi baget pırlanta takıları indirimde? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar…



Kadınların vazgeçemediği pırlanta ürünlerinde Zen Pırlanta yeni yılda dev bir kampanya başlattı. Seçili baget pırlanta ürünlerinde indirime giden marka, seçili baget pırlanta yüzük, kolye ve bileklikleri yüzde 50 + yüzde 10 indirimli olarak  satışa sundu.

Seçili ürünlerde geçerli indirim kampanyası 22 Ocak 2023 tarihine kadar devam ediyor.  Kampanyada hızlı gönderi ve 3 taksit fırsatı da bulunuyor. Kaçırmayın.

Peki Zen Pırlanta’nın hangi baget pırlanta takıları indirimde?  Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? Baget pırlanta fiyatları ne kadar? İşte detaylar…


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön