25 / 04 / 2024

Zeray Perla 1. Etap'ta teslimler başladı!

Zeray Perla 1. Etap'ta teslimler başladı!

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek?



Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek? Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor.

Doğası, manzarası ve temiz havasıyla şehrin kalabalığından uzak ama şehir hayatından kopmadan bir hayat yaşama imkanı sunuyor.

 Zeray Perla 1. Etap ta teslimler başladı!

Özgün mimarisi ile göz dolduran proje konfor, yüksek nitelikleri lüks, prestij sunuyor. Projenin 1.etapında toplam 124 daire 20 ticari alan , 2.etapta ise 164 daire toplam 9 blok olarak inşa edildi.

Zeray Perla hakkında konuşan Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu proje hakkında detaylara yer verdi.

Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu; ‘‘Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin 1.etabının tamamının teslimini iki hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Armutcuoğlu projenin 2. Etabı ve satış durumuna ilişkin değerlendirmeler yaptı.

 Zeray Perla 1. Etap ta teslimler başladı!

İşte Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu'nun açıklamaları:

2.Etap

"Projemizin ikinci etabı ise inşaat süreci bütün kalemleri ile ( hafriyat işleri, iksa işleri, kaba inşaatı, ince imalatlar olmak üzere) iş programına uygun olarak devam etmektedir. Olağanüstü bir durum ya da mücbir bir sebep olmaz ise sene sonu projemizi tamamlayıp teslim etmeyi hedefliyoruz. Bölgenin ve Zeray’ın incisi projemizin 308 adet ticari alanı tamamlandığında bölgenin de çekim merkezi haline gelecektir.

Satış Durumu

Projemize duyulan yoğun ilgi sebebiyle 1.etapta sınırlı sayıda konut ve ticari alan kalmakta. 2.etapta ise projenin yüzde 50 sine yakınının satışı gerçekleşmiş durumdadır.

Projenin tamamlanması ile birlikte satışları da tamamlamayı hedefliyoruz 

 Zeray Perla 1. Etap ta teslimler başladı!

Fırsat Dönemi

"Projenin Satış Müdürü Gonca Yaman ise ‘‘ sektörde fırsat dönemi diyebileceğimiz bir dönem yaşadığımızı belirterek özellikle pandemi günlerinde kentimizde nitelikli konut arz talebi artarak devam ediyor. Gerek küresel de gerek ise iç pazarda inşaat maliyetleri ortalamaya bakacak olursak yüzde 100’ün üzerinde artmış durumda. Maliyetlerdeki bu artış nedeniyle bugün konut alan, gelecek aylara kıyasla çok daha uygun fiyata konuta erişmiş olmaktadır. Özellikle son dönemdeki gelişmelerden sonra konutun yeniden güvenli liman olarak görülmesinin talebi arttıran faktörlerden olduğunu belirtmiştir." 

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!


Geri Dön