19 / 03 / 2024

Zeray İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi.



Kartepe'de hayata geçirdiği yeni projesi Esil Kartape'nin lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren Zeray İnşaat, yeni yatırımlar için de düğmeye bastı.

Katılımın yoğun olduğu Zeray Esil Kartepe projesinin lansmanı satış ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıda  Zeray İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Genel Müdür Fayik Ortaç, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şüheda Turoğlu katıldı.

Toplantıda önemli açıklamalar yapan  Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi. İki tanesi Kocaeli'de 1 tanesi başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projelerin Nisan ve Mayıs aylarında satışa çıkması bekleniyor. 

2025'e kadar 8 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Zeray İnşaat, bu süreçte 910 milyon TL'lik yatırım hayata geçirecek.

Zeray İnşaat tan 3 yeni proje geliyor!

Zeray Esil Kartepe'de metrekaresi 8 bin 250 TL'ye

Zeray İnşaat tarafından inşa edilen ve mimari tasarımını FE Mimarlık'ın üstlendiği doğayla iç içe olan Zeray Esil Kartepe projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 250 TL'den başlıyor.

16 blokta 501 dairenin yer aldığı Zeray Esil Kartepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut seçeneği yer alıyor. Projedeki konutların teslimlerinin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Lansmana özel fırsatların sunulduğu Zeray Esil Kartepe'de özel eğlence ve oyun alanı, fitness salonu, kickboks, sinema-TV odası, tenis ve basketbol sahaları,   squash, pilates odası, yoga alanı, bilardo, tavla, langırt oyun konsolları, yürüyüş ve hobi alanları mevcut.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön