28 / 03 / 2024

Zeray İnşaat ankara projesi

Zeray İnşaat ankara projesi

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi.

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Dilasa Orman'da 0 faizle! Teslimler 19 ay sonra!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasa Orman projesinde 0 faiz avantajı sunuluyor. Dilasa Orman projesinin teslimlerinin 19 ay sonra yapılması planlanıyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Zeray İnşaat Dilasaorman'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasaorman projesinde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede toplam 660 adet konut bulunuyor.

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Zeray Gazania Life'ta ön satış fırsatı! 709 konutluk yeni proje! 

Zeray Gazania Life projesinde ön satış fırsatı başladı. Zeray İnşaat imzası ile yükselen projede 709 konut yer alıyor. 

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023! 

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Zeray İnşaat imzası taşıyan Dilasa Orman projesinde 660 konut bulunuyor. İşte Zeray Dilasa Orman projesi ile ilgil detaylar...

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Zeray İnşaat ankara projesi Haberi

Zeray İnşaat ankara projesi

Kartepe'de hayata geçirdiği yeni projesi Esil Kartape'nin lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren Zeray İnşaat, yeni yatırımlar için de düğmeye bastı.

Katılımın yoğun olduğu Zeray Esil Kartepe projesinin lansmanı satış ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıda  Zeray İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Genel Müdür Fayik Ortaç, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şüheda Turoğlu katıldı.

Toplantıda önemli açıklamalar yapan  Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi. İki tanesi Kocaeli'de 1 tanesi başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projelerin Nisan ve Mayıs aylarında satışa çıkması bekleniyor. 

2025'e kadar 8 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Zeray İnşaat, bu süreçte 910 milyon TL'lik yatırım hayata geçirecek.

Zeray Esil Kartepe'de metrekaresi 8 bin 250 TL'ye

Zeray İnşaat tarafından inşa edilen ve mimari...