17 / 04 / 2024

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Zeray Esil Kartepe

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...



Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe için düğmeye bastı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeray İnşaat, Kartepe'deki dördüncü, portföyündeki 38. projesinin lansmanını gerçekleştirdi. 

Zeray Esil Kartepe, İstanbul'a 45 dakika uzaklıkta olan Kocaeli Kartepe'de Kartepe Diş Hastanesi'nin karşısında inşa ediliyor. 

Zeray Esil Kartepe nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

126 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Toplam 501 konuta yer verilecek olan projede metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor.

16 blok halinde yükselecek olan Zeray Esil Kartepe, 37 bin 56 metrekare alana sahip. 

Zeray Esil Kartepe nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray Esil Kartepe projesinde, 98 adet 1+1, 84 adet 2+1, 32 adet 3+1 konut yer alacak. 15 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan projede tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar yer alacak. 

200 metrekarelik havuza yer verilen projede 2 blok villa konspetinde tasarlandı. 

Zeray Esil Kartepe nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray Esil Kartepe projesinin temeli 4 Şubat 2022 tarihinde atılacak. 2 yılda tamamlanması planlanan projede teslimler 18 Aralık 2023'te gerçekleştirilecek. 

Zeray Esil Kartepe nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray Esil Kartepe projesinin lansmanı satış ofisinde gerçekleştirildi. Lansmana  Zeray İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Genel Müdür Fayik Ortaç, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şüheda Turoğlu katıldı. Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, kentin en büyük ve özel projelerden birini tanıtmaktan duydukları memnuniyeti paylaştı ve ülkenin geleneksel mimarisini uygulayarak projeyi gelecek nesillere aktarmak istediklerine dikkat çekti. Zeray, Türkiye'deki ekonomik gelişmelerin genelde gayrimenkul sektörünü, özelde de konut sektörünü etkilediğinin altını çizerek, sektörün yatırım amaçlı kullanılmasından dolayı konjonktür ne olursa olsun her zamanın gözdesi olduğuna dikkat çekti. Zeray, "Bu marka, kökleriyle doğduğu bu kente mal olmuş ve artık namı itibarıyla önde giden konumda. Bunu geliştirip sağlam temellerle yol aldırmak da artık hepimizin sorumluluğu." diye konuştu. 

Zeray, projeyle ilgili şunları söyledi:

"Toplam 16 bloktaki proje, bahçe dubleks, ara kat, teras dubleks şeklinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 501 daireden oluşuyor. Zeray Esil Kartepe’de 1+1 daireler 75,50 ile 118,90 metrekare, 2+1’ler 113,14 ila 161,08 metrekare, 3+1ler 142,6 ila 222,50 metrekare, 4+1 daireler ise 230,08 ila 464,15 metrekare büyüklüğe sahip. Daire fiyatlarının 624 bin 450 liradan başlayıp, 4 milyon 887 bin 500 TL’ye yükseldiği Zeray Esil Kartepe’de, dairelerin 2023 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Mükemmel ayrıntılarla düşünülmüş özel eğlence ve oyun alanı, sinema-TV odası, tenis ve basketbol sahaları, fitness salonu, pilates odası, yoga alanı, squash, kickboks, bilardo, tavla, langırt oyun konsolları,  yürüyüş ve hobi alanları gibi çeşitli donatılara sahip. Kış tatili denilince akla gelen yerlerden biri olan Kartepe Kayak Merkezi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan Zeray Esil Kartepe, zorluk derecelerine göre farklı pistlerle kayak ve snowboard severleri beklerken, yeşili ve maviyi buluşturan sahillerde de yürüyüş imkanı tanıyor. Projeye, İzmit Körfezi, İzmit Marina, Seka Park, Kocaeli Fuarı Sahili, Harikalar Sahili, Başiskele, Değirmendere, Karamürsel ve Eskihisar komşu konumda yer alıyor."

Web : https://www.zerayinsaat.com.tr/

Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla!


projeye sor



Geri Dön