20 / 04 / 2024

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

İnşaat ve finansmanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TOKİ tarafından sanayiye destek kapsamında yaptırılan Türkiye ve Avrupa'nın dev projesi KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı. 



Büyüleyici büyüklüğüyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall Factory İç Anadolu Bölgesi’nin amiral gemisi Kayseri’de açılacak. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre 1 milyar dolara yakın yatırım maliyetiyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall Factory’nin lansmanı Kayseri’de gerçekleştirildi. 

KUMSmall Factory nin lansmanı yapıldı!

KUMSmall Factory Alışveriş Merkezi Genel Müdürü ve yönetim firması olan GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık CEO’su Tahir Çelik, projeye dair önemli açıklamalar yaptı. Projede mobilya ve dekorasyon konsepti ile klasik alışveriş merkezini bir araya getirdiklerini dile getiren Tahir Çelik, AVM'nin 1 milyon 500 bin metrekareye yakın açık, 900 bin metrekare kapalı alana kurulan 180 bin metrekare kiralanabilir alanında 400 adet mağaza ve 6 bin araçlık otoparkıyla hizmet vereceğini belirtti. Bu proje ile Kayseri ve çevresinde 15 bin kişiye hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydeden Çelik, "Projemiz  TOKİ  tarafından yapılıyor, içerisinde iki iş merkezi ve bir otel var. Bu özellikleri ile şuanda Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olacak. Projede mobilya ve dekorasyon markaları ile bildiğimiz yeme içme eğlence markaları bir araya geliyor, kısacası projede her şey var" dedi.

KUMSmall Factory nin lansmanı yapıldı!

Lansmanda Kayseri Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Erciyes Yapı Kooperatifi Genel Müdürü Ercan Sarıkaya da yer aldı. Kayseri Mobilyacılar Odası olarak Türkiye'de üretimi çözdüklerine inandığını ifade eden  Sarıkaya, "Üretimde katma değerli iyi tasarımlı ürünler yok, yani alın terini çözdük akıl teri eksikliğimiz var. Biz üyelerimize ürünlerini katma değerli hale getirecek ve pazara sunabilecek karma AVM konsepti geliştirdik. Biz şehrin sanayisinde üretilen ürünlerin ön plana çıktığı yeni bir konsept geliştirdik" diye açıklamalar yaptı. 

KUMSmall Factory nin lansmanı yapıldı!

 


Geri Dön