19 / 04 / 2024

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.



Modern şehirciliğin model ilçesi Başakşehir’de, yeni bir sosyal konut projesi inşa ediliyor. Başakşehir Belediyesi güvencesiyle  hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’ne komşu konumda yükselecek. Yeni projenin lansmanında açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Kayapark Sakura Evleri aynı zamanda ilçemizin ilk kentsel dönüşüm projesi olacak” diye konuştu.

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı programın sunuculuğunu Salih Nayman üstlendi. Kayapark Sakura Evleri projesinin tanıtım toplantısında konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mutluluğun şehri Başakşehir’in ulaşım kolaylığı, modern konut siteleri, sağlam zemini ve yeşil alanlarıyla İstanbul’da en çok tercih edilen ilçelerden biri olduğuna dikkat çekti. 


Geri Dön