29 / 03 / 2024

Zeray Perla'da yaşam başladı!

Zeray Perla'da yaşam başladı!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Perla projesinde yaşam başladı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeray İnşaat tarafından inşa edilen Zeray Perla'da yaşam başladı.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Perla Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu; ‘‘Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin 1.etabının tamamının teslimini iki hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.’ dedi.

Zeray Perla da yaşam başladı!


2.Etap'ta son durum ne?

 
Goncagül Armutçuoğlu yaptığı sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Projemizin ikinci etabı ise inşaat süreci bütün kalemleri ile ( hafriyat işleri, iksa işleri, kaba inşaatı, ince imalatlar olmak üzere) iş programına uygun olarak devam etmektedir. Olağanüstü bir durum ya da mücbir bir sebep olmaz ise sene sonu projemizi tamamlayıp teslim etmeyi hedefliyoruz. Bölgenin ve Zeray’ın incisi projemizin 308 adet ticari alanı tamamlandığında bölgenin de çekim merkezi haline gelecektir."

Satışların hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Goncagül Armutçuoğlu: "Projemize duyulan yoğun ilgi sebebiyle 1.etapta sınırlı sayıda konut ve ticari alan kalmakta. 2.etap ta ise projenin %50 sine yakınının satışı gerçekleşmiş durumdadır" dedi.

Zeray Perla da yaşam başladı!

Projenin Satış Müdürü Gonca Yaman da konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Sektörde fırsat dönemi diyebileceğimiz bir dönem yaşadığımızı belirterek özellikle pandemi günlerinde kentimizde nitelikli konut arz talebi artarak devam ediyor. Gerek küresel de gerek ise iç pazarda inşaat maliyetleri ortalamaya bakacak olursak yüzde 100’ün üzerinde artmış durumda. Maliyetlerdeki bu artış nedeniyle bugün konut alan, gelecek aylara kıyasla çok daha uygun fiyata konuta erişmiş olmaktadır. Özellikle son dönemdeki gelişmelerden sonra konutun yeniden güvenli liman olarak görülmesinin talebi arttıran faktörlerden olduğunu belirtmiştir.’’ 

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!


Geri Dön