26 / 04 / 2024

Zermeram Kozağaç ödeme koşulları!

Zermeram Kozağaç ödeme koşulları!

Firma: Seha Yapı

Proje: Konya Zermeram

Zermeram Kozağaç ödeme koşulları kapsamında yüzde 13 indirim uygulanıyor. 300 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projenin ilk etabı 36 ay sonra teslim edilecek.



Konya Zermeram'da 1.077 konut, 36 villa, 9 yalı ve 14 set altı dubleksi yer alıyor. Projenin 1. etabında 353 adet daire satışa çıkarıldı. 


Zermeram Kozağaç ödeme koşulları kapsamında fırsatlar sunuluyor.  Seha Yapı  imzası ile hayata geçirilen proje Konya Meram Kozağaç Mahallesi'nde yükseliyor. 


Zermeram Konya Evleri alışveriş merkezi, yüzme havuzu, fitness, yürüyüş yolları, seyir terası, çarşı, spor alanları, sauna, meyve bahçeleri ve golf sahası gibi sosyal olanaklara sahip. Proje 300 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Fiyatların 295 bin TL'den başladığı Zermeram Konutları'nın ilk etapta 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. 

Zermeram Kozağaç ödeme koşulları!

Yüzde 13 indirim fırsatı sağlanan Konya Zermeram'da banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanıldığında 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Zermeram iletişim bilgileri

Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön