28 / 03 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Firma: Atik&Akın-Enga-Yimta Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında fırsatlar sunuyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor.



Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen  Essenora  Konutları 160 milyon lira yatırım bedeline sahip. Proje 758 adet daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşuyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında peşinatsız, vadesiz, banka kredisiz ve kefilsiz daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı konut seçenekleri yer alıyor. 


Essenora Residence İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde yükseliyor. Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede konutların satış fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


6 bloktan meydana gelen Küçükköy Essenora'da sauna, iki adet yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, cafe - restoran ve mini spor alanları, buhar odası, kapalı otopark gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Firma bünyesinde 0 peşinatla 24 ay vade imkanı sağlanan Essenora Evleri için peşin ödeme yapıldığında yüzde 15, yüzde 50 peşinatta yüzde 7, yüzde 25 peşinatta ise yüzde 3 indirim fırsatı sunuluyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa nerede? 

Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön