28 / 03 / 2024

Küçükköy Essenora satılık daire

Küçükköy Essenora satılık daire

Toplam 785 konut ve 12 ticari birimden oluşan Essenora Evleri'nde yüzde 5 peşinat verilerek, geri kalan banka kredisi ile ödenebiliyor...

Küçükköy Essenora ödemeleri 2017!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan Essenora'da daireler hemen teslim ediliyor. Küçükköy Essenora projesinde fiyatlar 483 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İşte Küçükköy Essenora ödemeleri 2017...

Küçükköy Essenora'da yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçirilen Essenora İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de inşa ediliyor. Projede 758 daire, 12 dükkan, 1 market bulunuyor.

Küçükköy Essenora satılık daire!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Küçükköy Essenora satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında fırsatlar sunuyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor.

Küçükköy Essenora satış ofisi!

Küçükköy Essenora satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede toplam 758 tane daireye yer veriliyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Küçükköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Küçükköy Mahallesi, 3196 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Küçükköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 2977 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Gaziosmanpaşa Küçükköy 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi, 15457 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Nisan 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Küçükköy Essenora satılık daire Haberi

Küçükköy Essenora satılık daire


İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yükselen Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. 

Toplam 785 konut ve 12 ticari birimden oluşan Essenora Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor. 

20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi olanaklar da bulunuyor. 
  

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde yüzde 5 peşinat verilerek, geri kalan banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.
 


Essenora Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY / İstanbul

Telefon: 444 8 344
Web adresi: www.essenora.com
Özge...