26 / 04 / 2024

Zermeram'da sıfır peşinatla 10 yıl vade imkanı!

Zermeram'da sıfır peşinatla 10 yıl vade imkanı!

Kurban Bayramı dolayısıyla açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımız gün, hainlerin karanlık yüzü ile karşılaştık" dedi



Kurban Bayramı mesajında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İttifak olarak ülkenin geleceği için dev yatırımları hayata geçirdikleri bir dönemde hain darbe girişiminin meydana geldiğini hatırlatarak, "Çok şükür ki millete çarptılar. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. Bir düşünün, milyonlarca lira para yatırıp bir katma değer ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Ve birileri geliyor ve ortaya koyduğunuz onca emeği, onca alın terini bir çırpıda yok etmeye çalışıyor. Bu vatanın evlatlarına reva mıdır bu? Değildir. Ve işte sonuçlarını görüyoruz. Birbirimize kenetleniyor, daha iyisi için çabalıyoruz. İhanet ve terörün bir araya geldiği 15 Temmuz gecesinde millet olarak büyük bir sınav verdik ve alnımızın akıyla bu kara gecenin üstesinden gelmeyi başardık. Ancak bitti mi? Hayır. Bundan sonra ise milli birlik ve beraberlik şuurunu kaybetmeden, milli irade nöbetlerindeki ruhu yitirmeden yolumuza devam etmeliyiz” dedi.  


Kurban Bayramı dolayısıyla açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımız gün, hainlerin karanlık yüzü ile karşılaştık" dedi 


İttifak'tan geleceğe yatırım 


İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Korkmaz, yayınladığı bayram mesajında şunları söyledi: “Bu topraklarda nice bayramlar yaşansın diye hayatını feda eden şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Aziz milletimize ve milli iradenin yılmaz savunucularına, hakkıyla idrak edeceğimiz hayırlı bayramlar diliyorum.” 


Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, “Milletimize, devletimize, demokrasimize ve birliğimize kast eden 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyorum. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız ve ülkemizi karanlıklara sürüklemek, dirlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlerin dimdik karşısındayız. Ülkemizi istikrarsızlaştırmak, yıkmak ve bölmek için türlü oyunlara başvurdular. İşledikleri cürümleri, millete silah doğrultmaya kadar vardırdılar. Ama başaramadılar, başaramayacaklar da. Çünkü bu millet, kenetlendi, iradesine sahip çıktı. Alnının akıyla darbe belasını def etti. Terör belasını da def edecek inşallah. Allah, ülkemizin ve milletimizin yanında olsun ve bizlere bu acıları bir daha yaşatmasın” dedi.


İttifak Holding olarak tüm şirketleri ve çalışanları ile birlikte milli irade mücadelesi içerisindeki yerlerini aldıklarını ifade eden Korkmaz; “Bundan sonra daha iyisi için çalışmak boynumuzun borcu. Milli iradeye sahip çıkan halkımıza, bu mücadelede ön saflarda yer alan medya organlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi. 


İttifak olarak ülkemizin geleceği için dev yatırımları hayata geçirdikleri bir dönemde hain darbe girişiminin meydana geldiğini ifade eden Korkmaz, “Şehrimizin en büyük karma konut projesi Zermeram’ın temel atma törenini Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Bey’in teşrifleri ile 15 Temmuz günü yapmıştık. Ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımız gün, hainlerin karanlık yüzüyle karşılaştık. Meğer biz ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımız sırada, hainler de ülkemizin geleceğini karartmanın, milli iradeye ipotek koymanın peşinde koşuyorlarmış. Çok şükür ki millete çarptılar. Bir düşünün, milyonlarca lira para yatırıp bir katma değer ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Ve birileri geliyor ve ortaya koyduğunuz onca emeği, onca alın terini bir çırpıda yok etmeye çalışıyor. Bu vatanın evlatlarına reva mıdır bu? Değildir. Ve işte sonuçlarını görüyoruz. Birbirimize kenetleniyor, daha iyisi için çabalıyoruz. İhanet ve terörün bir araya geldiği 15 Temmuz gecesinde millet olarak büyük bir sınav verdik ve alnımızın akıyla bu kara gecenin üstesinden gelmeyi başardık. Ancak bitti mi? Hayır. Bundan sonra ise milli birlik ve beraberlik şuurunu kaybetmeden, milli irade nöbetlerindeki ruhu yitirmeden yolumuza devam etmeliyiz” dedi.  


ZERMERAM’DA SIFIR PEŞİNATLA 10 YIL VADE YAPTIK


Ülkemize, milletimize ve ekonomimize olan sorumluluklarının bir gereği olarak, Zermeram projelerinde yeni bir kampanya hayata geçirdiklerini belirten Korkmaz, peşinatsız, 10 yılda ödeme fırsatı sunduklarını söyledi. Korkmaz, “Halkımızın büyük yüreklilikle yürüttüğü milli irade mücadelesinde yerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. İnşaat sektöründe başlatılan destek kampanyasına Zermeram projemizle biz de dahil olduk. Hem de ciddi anlamda avantajlı bir kampanya ile. Memleketimizin insani, iktisadi ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak, bizim için büyük bir onurdur” dedi. 


3. Köprü tamam, 3. Havaalanı yakında tamamlanacak. Biz de 3. İstanbul’u inşa edeceğiz


İnşaat şirketleri Seha Yapı ile Zermeram’dan daha büyük bir projeyi İstanbul’da yapmaya başlayacaklarını kaydeden Korkmaz; “Geçen yıl İstanbul Başakşehir Belediyesi’nce düzenlenen ihaleyi, içerisinde yer aldığımız ortak girişim kazandı. 1,2 milyar TL yatırım değeri olan karma projeyi, Suudi Arabistanlı Al Zamil Grup ve Fuzul İnşaat ile ortaklaşa yapıyoruz” dedi.


Açıklamasında İstanbul’daki projelerinin yaklaşık bin 151 konut, 164 dükkan ve 70 ofisten oluştuğuna yer veren Korkmaz, projenin isminin 3. İstanbul olduğunu söyledi. Başakşehir Belediyesi’nin himayesinde hayata geçirilecek projelerinin, 3. Köprü ve 3. Havaalanına yakınlığını vurgulayan Korkmaz, “Hükümetimizin çalışmaları neticesinde, İstanbul’da üçüncü olarak isimlendirilen dev projelere start verilmişti. 3. Köprü tamam, 3. Havaalanı yakında tamamlanacak. Biz de 3. İstanbul’u inşa edeceğiz Allah’ın izni ile” dedi.



Konya Yenigün


Geri Dön