25 / 04 / 2024

ittifak holding Zermeram

ittifak holding Zermeram

Kurban Bayramı dolayısıyla açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımız gün, hainlerin karanlık yüzü ile karşılaştık" dedi

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

15 Temmuz çınarları Zermeram'da büyüyecek!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

ittifak holding Zermeram Haberi

ittifak holding Zermeram

Kurban Bayramı mesajında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İttifak olarak ülkenin geleceği için dev yatırımları hayata geçirdikleri bir dönemde hain darbe girişiminin meydana geldiğini hatırlatarak, "Çok şükür ki millete çarptılar. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. Bir düşünün, milyonlarca lira para yatırıp bir katma değer ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Ve birileri geliyor ve ortaya koyduğunuz onca emeği, onca alın terini bir çırpıda yok etmeye çalışıyor. Bu vatanın evlatlarına reva mıdır bu? Değildir. Ve işte sonuçlarını görüyoruz. Birbirimize kenetleniyor, daha iyisi için çabalıyoruz. İhanet...