20 / 04 / 2024

Zeydan Karalar'dan 3 dev proje!

Zeydan Karalar'dan 3 dev proje!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, görev yapacağı 5 senede 'Meydan7, 'Yeşil Vadi' ve Terinde Dönüşüm' projelerini hayata geçireceğini söyledi. Karalar, projelerinin "Meydan", "Yeşil Vadi" ve "Yerinde Dönüşüm" olduğunu belirtti.



Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yerel seçimler öncesi vaat ettiği projelerin tamamını Seyhan halkının hizmetine sunacağını, göreve geldiği kısa süre içinde de, önceden tespit ettikleri birçok problemin çözümü için ilk günden bu yana çalıştıklarını belirtti. Belediyelerin görevinin sadece kenti güzelleştirmek olmadığını ifade eden Karalar, 5 seneye önemli 3 projeyi sığdırmak istediğini söyledi. Karalar, bu 3 büyük projenin tamamlanmasıyla, ilçenin modern bir kent görünümü kazanacağını ve Seyhan'daki büyük değişimin de fark edileceğini belirtti. 


SOSYAL YARDIM BİR GÖREV 


Projelerinin "Meydan", "Yeşil Vadi" ve "Yerinde Dönüşüm" olduğunu belirten Karalar, "Öteki işler klasik iş. Temizlik, belediyelerin ilk görevi. Kapalı semt pazarı kurmak, spor alanı yapmak görevi. Sosyal yardım bir lütuf değil, görev. Bunları yapıyoruz. 19 spor kulübü açtık, yardım ediyoruz, teşvik ediyoruz. Belediyelerin elbette yapması gereken sosyal sorumlulukları da var. Bir kentte istihdamı artıracak bir şey yapması gerekiyorsa, yapmalıdır. Sporla ilgili yapması gerekiyorsa yapmalıdır. Biz, vatandaşımıza ne söz verdiysek bunların tamamını yapacağız" dedi.



Adana Ekspress


Geri Dön