19 / 04 / 2024

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.



Kamuoyunda yeni emlak yasası olarak bilinen Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik; Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan; yeni yönetmeliği uzun süredir beklediklerini söyleyerek, “Türkiye’nin sadece emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazırız” diye konuştu.

Tandoğan şu şekilde devam etti:

“Emlak sektöründe yeni bir düzenleme ihtiyacı uzun süredir devam ediyordu. Bugün itibarıyla yayımlanan yeni yönetmelikle pek çok konuda yeni düzenlemeler getirildi. Uzun süredir bu yeni yönetmeliği bekliyorduk, sektöre ciddi bir şeffaflaşma getirecek olmasının yanı sıra özellikle kayıt dışılığın ortadan kalkacağına ve haksız rekabet koşullarının sona ereceğine inanıyorum. Ayrıca sektöre duyulan güvene de büyük katkı sağlayacaktır. Sektörün tüm bileşenleri olarak, bu yönetmeliğin eksiksiz uygulanması için birlikte çalışmamız gerekiyor. Hürriyet Emlak olarak, Türkiye’nin sadece emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesiyiz. Tüm süreçlerimizi yeni yönetmeliğin gereklerine göre düzenleyerek tüketiciler için en doğru tercihleri barındıran güvenilir platform olmayı sürdüreceğiz.”

 

Emlak alım satımında büyük değişiklik!


Geri Dön