24 / 04 / 2024

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Firma: Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat

Proje: Yedi Mavi

Yedi Mavi Evleri, Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor. Projede 60 aya kadar sıfır faiz avantajı sunuluyor...



Yedi Mavi Konutları, 63 bin 500 metrekarelik TOBB arazisi üzerinde yükseliyor. 17 katlı altı blok olarak planlanan  Yedi Mavi  Konutları toplam 1.047 bağımsız birimden meydana geliyor. 


Yedi Mavi  projesi, Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde yer alan Yedi Mavi Evleri, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunuyor. 


Kazlıçeşme Yedi Mavi Evleri'nde teslimlerin Şubat 2019 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede daire büyüklükleri 75 ile 400 metrekare arasında değişiyor.  



Firma bünyesinde özel ödeme planlarının sunulduğu Yedi Mavi Evleri ödeme planı kapsamında sıfır faizle 60 aya kadar, yüzde 0,45 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Yedi Mavi Evleri güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 13 bin ile 19 bin TL arasında değişiyor. Yedi Mavi Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 340 bin TL'den başlıyor.  


Karma konsepte sahip Yedi Mavi Evleri ortak alanlarında, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor.



Adres: Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. 62/1 Zeytinburnu-İstanbul


Tel : 444 7 034

Web: http://yedimavi.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön