27 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Propa Plus fiyat!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyat!

Firma: Propa İnşaat

Proje: Propa Plus

Zincirlikuyu Propa Plus fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre mesafede yer alan proje 38 adet rezidans daireden oluşuyor.



Zincirlikuyu Propa Plus fiyat listesi konutların kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen proje  Propa İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Propa Plus Residence'de dairelerin büyüklükleri 68 metrekare - 156 metrekare şeklinde tasarlandı. 


İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu hattında hayata geçirilen Propa Plus Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen toplam 38 adet konut bulunuyor. 


Propa İnşaat Propa Plus Büyükdere Caddesi Levent-Zincirlikuyu mevkiinde, Kore Şehitleri Caddesi cepheli, Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre, Zincirlikuyu Metro istasyonuna 250 metre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Zincirlikuyu Propa Plus fiyat!

Propa Plus Şişli'de daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Projede pilates ve yoga stüdyosu, yüzme havuzu, SPA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Propa Plus Residence nerede?

Adres: Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza K:1 Zincirlikuyu, Şişli İSTANBUL


Propa Plus satış ofisi iletişim 

Tel:  0212 347 39 90

Web: http://www.propaplus.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön