26 / 04 / 2024

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!

Emekliye verilen promosyonlar artmaya devam ediyor. Vatandaşlar en yüksek promosyon veren banka arayışına devam ediyor. İşte merak edilen promosyon detayları!



ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR 2022?

SGK çatısı altında yani, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olan ve emekli maaş ödemelerini Ziraat bankası aracılığı ile alan müşterilere verilen promosyon miktarı şu şekildedir;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

- 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

2022 ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Emekli aylıklarını Ziraat bankası aracılığı ile alan kişiler promosyon ödemesinden faydalanabilmek için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları ve bu yönde taahhüt vermeleri yeterlidir. Ziraat bankası birden fazla emekli maaş ödemesi alan vatandaşlar için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre belirlenmektedir.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Ziraat Bankası promosyon ödemesine ilişkin başvurular;

  • Şubelerimiz,
  • İnternet Şubemiz,
  • Ziraat Mobil,
  • ATM'lerimiz,
  • SMS
  • Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapabilirsiniz.
  • Bu yukarda bahsedilen seçeneklerin dışında 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen vatandaşlar da Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranıp onayları alınır. Daha detaylı bilgi almak için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezini arayarak da görüşme sağlayabilirsiniz.

Almanya kapılarını Türkiye’ye açtı! Almanya havalimanına Türk işçi alımı başladı!

Promosyon çılgınlığı devam ediyor! Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor?

Bakanlık onaylı ödeme! Başvuran herkes anında 1.474 TL alıyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön