27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! KPSS şartsız personel alımı başladı!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! KPSS şartsız personel alımı başladı!

Ziraat Bankası bu yılın personel alımı ilanının detaylarını yayımladı. 1650 personel alacağını duyuran banka bu kapsamda servis görevlisi, müfettiş ve uzman yardımcısını bünyesine katmayı hedefliyor. İşte Ziraat Bankası personel başvuru şartlarının tüm detayları...



Ziraat Bankası müjdeyi verdi! KPSS şartsız personel alımı başladı!

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

78 farklı şehirde yapılacak alımlar için başvuru işlemleri internet üzerinden yapılacak. Sınava başvuru formu müracaat yapacak bireyler tarafından eksiksiz olarak doldurulacak. Fotoğrafı olmayan veya başvuru koşullarını taşımayanların müracaatları geçersiz sayılacak. Başvuruları pozitif sonuçlanan adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecek ve adaylara bildirilecek. Başvuru yapacak adaylardan İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen 330 liralık sınav ücreti alınacak. Başvuru işlemler http://ziraatbank.istanbul.edu.tr/ adresi üzerinden yapılabilecek.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI SON TARİHİ AÇIKLANDI!

Ziraat Bankası'nın personel alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle başladı. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar devam eden başvurular saat 23:59'da sona erecek. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda yapacak.

ZİRAAT BANKASI 2022 GENEL BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI MI?

(T.C) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,
Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş ve askerlik ile ilişiği kalmamak,
Bankacılık kamu kapsamında bankada çalışmasının yasaklanmamış olması,
Yurt içi veya yurt dışında görev yapmasına engel olacak herhangi bir beden veya akıl hastalığının olmaması gibi genel başvuru şartları isteniliyor.
İlana 30 yaşından büyük adaylar başvuruda yapamazken kadroya üniversite son sınıf öğrencileri ise başvuru yapabilecek.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMIN KPSS ŞARTI

Ziraat Bankası personel alımlarını yazılı sınav ile yapılacağı için başvuran adaylar sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayacak. Bu sebeble adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli kampanyası peş peşe açıklandı! 


Geri Dön