23 / 04 / 2024

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.



Ziraat Bankası, daha önce bankadan kredi kullanıp hesabına yatıran tüm müşterilerine aynı gün içerisinde nakit kredi ödemesi yapılacağını resmi internet sayfası üzerinden açıkladı. Kredi ihtiyacı olanlara banka tarafından fırsat sunulurken 5 bin TL'ye kadar kredi kullanımı için kredi vereceği belirttildi.

OCAK AYI SONUNA KADAR KREDİ İHTİYACI

Ocak ayının sonlarına yaklaşırken kredi kullanacak vatandaşlara internet sayfası üzerinden kampanya duyurusu yapıldı. Başvuru ekranı üzerinden işlemler tamamlanarak 5 bin TL 0.88 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi kullanılabilir. Kamu bankası olan Ziraat Bankası ise banka müşterilerine tüm vatandaşlarla başvuruları değerlendirmeye konularak düşük faiz oranlarıyla daha yüksek limitlerle kredi verilmeye devam ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön