25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası'dan güzel haber geldi. Vakıfbank büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde duyurdu. Ziraat Bankası'na göre, bu kampanya 31 Aralık'a kadar geçerlidir. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Vakıfbank resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Alışverişlerinizi Sonradan Bankkart Lira ile Ödeyin!" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını açıklayan İş Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Bankkart Lira ile Öde özelliği Bankkart Liranızı alışverişten sonra da harcayabilme fırsatı sunuyor."

 Ziraat Bankası ndan müjde! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön