28 / 03 / 2024

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu.



Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu. 


Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2- Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı ve mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takdiyatların araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek. 3-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  5-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  6-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  7-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  8-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  9-Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konularını gerçekleştirmek için: a - Şirket amaçlarında kullanmak üzere gerekli makine teçhizat teknik malzeme ve donanımı, araç ve gereçleri alabilir, işletebilir kiralayabilir, satabilir veya devredebilir, bunların ithalat ve ihracatını yapabilir. b - Şirket faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü kara deniz ve hava taşıtlarını edinebilir, kiralayabilir, üzerlerinde şahsi ve aynı haklar edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir, satabilir başkasına kiraya verebilir c - Şirket iştigal konusu ile ilgili olmak üzere irtibat ve satış büroları ile şubeler açabilir, acentelikler, bayilikler, distribütörlükler verebilir. d - Amacına en uygun olarak yeri ve yabancı kuruluşlardan kredi alabilir. e - Teminatlı veya teminatsız her türlü para istikraz edebilir alacaklılar veya üçüncü şahıslar lehine ipotek ve menkul rehni verebilir kefil olabilir şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerine intifa, irtifak ve sükna hakları ile medeni kanun hükümleri çerçevesinde ayni ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemler yapılabilir, yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her çeşit teminat alabilir veya verebilir. f - Şirketin ele aldığı konularda iş yapmakta olan gerçek ve tüzel kişilerle ortak girişimlerde bulunmak, gerekirse ortaklık kurmak, konusu ile ilgili faaliyet gösteren şirketlere ayrı ve nakdi sermaye vaz etmek suretiyle iştirak etmek, ticari ve sınai işlemlere katılmak.



Geri Dön