27 / 04 / 2024

Zorlu Center Altın Örümcek Web Ödülleri'nde birinci oldu!

Zorlu Center Altın Örümcek Web Ödülleri'nde birinci oldu!

Mimari tasarımıyla ön plana çıkan ve uluslararası ödüller alan Zorlu Center'a bir ödül de web sitesi tasarımından geldi. Site, 'Altın Örümcek Web Ödülleri'nin gayrimenkul kategorisinde halk oylamasında ilk isim seçildi



Mimari tasarımıyla ön plana çıkan ve uluslararası ödüller alan Zorlu Center'a bir ödül de web sitesi tasarımından geldi. 'Altın Örümcek Web Ödülleri'nin gayrimenkul kategorisinde halk oylamasında ilk isim seçilen site, jüri değerlendirmesinin ardından 9. Altın Örümcek Web Ödüllerinin gayrimenkul kategorisinde birinci isim belirlendi.
Tasarımı, dijital ajans Ping tarafından yapılan www.zorlucenter.com'a bu ödülü getiren özellikler şöyle ifade edildi:
"Aranılanın kolayca bulunabileceği ve her bir ögenin ayrı ayrı hissettirilebileceği yönde doğru konumlandırılmış olması. Projenin konumunu en iyi şekilde anlatmaya yarayacak etkileşimli haritaya yer verilmesi. Yerleştirilen sistemle İstanbuldaki önemli noktalardan Zorlu Centera olan uzaklıklar ayrı ayrı hesaplanabiliyor. Projenin beş farklı fonksiyonu için hazırlanan galerilerin yanı sıra rezidanslar için özel hazırlanmış daire planlarına da etkileşimli olarak erişim imknının olması. Tek bir tuşla tam ekran moduna geçilip İstanbulun en güzel görsellerini tam ekran seyredilecek şekilde ayarlanması. Tüm mobil cihazlar için geliştirilen özel ara yüzlerle tüm site içeriğine bu cihazların ekranlarına uygun şekilde erişilebilmesi."


Geri Dön