26 / 04 / 2024

Zorlu Center, Koç ve Sabancı'yı aynı noktada buluşturdu!

Zorlu Center, Koç ve Sabancı'yı aynı noktada buluşturdu!

 Yeni yılla birlikte Ahmet Nazif Zorlu"nun cazip projesi Zorlu Center"da hangi ünlülerin rezidans sahibi olacağı, en çok konuşulan konuların başında geliyor...  



 Yeni yılla birlikte Ahmet Nazif Zorlu"nun cazip projesi Zorlu Center"da hangi ünlülerin rezidans sahibi olacağı, en çok konuşulan konuların başında geliyor. Zincirlikuyu"daki eski Karayolları arazisi üzerinde inşa edilen, œKule Rezidans ve œTeras Ev olmak üzere iki farklı konsept altında 584 rezidans yapılması planlanan Zorlu Center"da kimlerin yatırım kararı aldığı merakla izlenirken, bazı özel kaynaklarımdan ipuçları gelmeye başladı bile.

İsimler gizli tutuluyor

Geçen yılın sonlarına doğru satış dönemi başlayan rezidanslara özellikle ünlüler tarafından yoğun ilgi olduğunun gözlendiği belirtiliyor. İş dünyası ve emlak kulislerinde konuşulanlara göre Koç Ailesi"nden 4, Sabancı Ailesi"nden de 3 rezidans için yatırım kararı alındığı öne sürülüyor. Bu rezidansların hangi Koç ve hangi Sabancı bireyi adına olduğu ise gizli tutuluyor. İki ünlü ailenin yanı sıra işadamı Osman çarmıklı"nın 2 adet rezidans aldığı kaydediliyor. Yine Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş"in adı da iki rezidans için geçiyor. İstanbul"un ünlü kebap restoranlarından Kaşıbeyaz"ın sahibi Ahmet Kaşıbeyaz ile çeşme Sheraton Otel"in sahibi İskender Dilek"in de rezidans alanlar listesine girdiği ifade ediliyor. Ünlülerin talip olduğu rezidansların fiyatlarının 5.4-5.6 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

KIZI şžULE iLE TORUNA ÖZEL KAT

* Zorlu Center"la ilgili konuşulanlar, sadece ünlülerin yatırımlarıyla sınırlı değil. Ahmet Nazif Zorlu cephesinde de yoğun hareket var. Zorlu"nun kendi ailesine ˜ömür boyu" gelir sağlamak amacıyla alışveriş merkezi (AVM)"deki dükkanların büyük kısmını satmayıp kiraya vereceği de anlatılıyor. Kiralama için de ünlü emlak yatırım danışmanı Avi Alkaş"la anlaştığı iddia ediliyor. Bu arada Zorlu"nun dargın olduğu kızı şžule Zorlu Cümbüş"le de barışarak ona doğum hediyesi olarak bir kat vermeyi planladığı dilden dile dolaşıyor. Bilindiği gibi şžule Zorlu, babasının karşı çıkmasına rağmen işadamı Serdar Cümbüş"le evlenmişti. Kendisini erkek torun sahibi yapan kızıyla, aradaki buzları eriten baba Zorlu, bu vesileyle onu affetmişti.
Bugün/Perihan çAKIROĞLU


Geri Dön