26 / 04 / 2024

Zorlu Center'da toplu mağaza açılışı yapıldı!

Zorlu Center'da toplu mağaza açılışı yapıldı!

Açılışı sürekli ertelenen Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da resmi açılışı beklemek istemeyen birçok mağaza kapılarını müşterilere açtı. Beymen'in ardından Kiğılı'dan Paşababahçe'ye, Louis Vuitton'dan Darty'ye birçok marka yer aldı..



AÇILIŞI sürekli ertelenen Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da mağazalar kapılarını müşterilere açtı. 10 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük mağazasını açan Beymen'in ardından Kiğılı'dan Paşababahçe'ye, Louis Vuitton'dan Darty'ye birçok marka yer aldı. Aralık ayında bu mağazalara Apple Store da katılacak. 


Kiğılı, özel konseptli 16'ncı mağazasını Zorlu Center'da açtı. 270 metrekarelik mağazanın açılışında konuşan Kiğılı'nm Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Kiğılı'nm gözbebeği Abdullah Kiğılı markası ise genç olmasına rağmen lüksü her anlamda yaşamayı seven erkeğin öncelikli tercihidir. Zorlu Center'da açtığımız yeni konseptli mağazamız ile müşterilerimize deneyimli kadromuz ile daha rahat, huzurlu ve lüks bir alışveriş imkanı sunmak için çalıştık" dedi. 


Yatırımlar sürecek Paşabahçe Mağazaları da Beyoğlu'nda halen faaliyet gösteren ilk mağazasının açılış yıldönümünde Zorlu Center'da 42'nci mağazasını hizmete açtı. 



646 metrekarelik mağazada 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri adı altında 4 bin çeşit ürüne yer veriliyor. Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, mağazalaşma atağını sürdürdüklerini söyledi. Tokel, "10 Ekim'in bizim için ayrı bir önemi var. Perakendeye geçerek ilk mağazamızı Beyoğlu'nda açtık, 56 yıl sonra bugün Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Zorlu Center'dayız" dedi. Tokel, bu yıl 7 mağaza açtıklarını ve 2014'te de mağazalaşma atağının hız kesmeden sürdüreceklerini kaydetti. 


Vatan



Geri Dön