16 / 04 / 2024

Zorlu Holding'in merkez binası Avcılar'dan Levent'e taşınıyor!

Zorlu Holding'in merkez binası Avcılar'dan Levent'e taşınıyor!

Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olarak planlandı...



Zorlu Holding, merkez binasını Avcılar'dan Levent'e taşıyor. Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olarak planlandı. Aşamalı olarak gerçekleşecek taşınma işlemi ekim ortasında tamamlanmış olacak. 


.Taşınma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Zorlu Holding CEO'su Ömer Yüngül şunları söyledi: "Türkiye ekonomisinin kalbinin attığı, ülkemizin büyük holdinglerinin ve fînarîs kuruluşlarının yer aldığı İstanbul'un en gözde lokasyonlarından biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Levent 1999 grubumuzun gelecek vizyonunda önemli bir kilometretaşı olacak. Levent 199, Grubumuz'un faaliyet gösterdiği sektörlerde bölgesel lider olma yönündeki gelecek vizyonunu yansıtan standartlarda bir bina. 

İnsan ve çevre odaklı, modern bir mimari anlayışla tasarlanan yeni binamızın bizi her gün daha üeriye taşıyacağına inanıyorum." Zorlu Gayrimenkul'ün ikinci projesi olan Levent 199, Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından çevreye duyarlı, modern bir A+ ofis binası olarak tasarlandı. Levent 199'da Zorlu Holding'in yanı sıra çok sayıda ulusal ve uluslararası şirketin merkez ofisi de bulunuyor. 


Dünya 


Geri Dön