25 / 04 / 2024

Zorlu Levent Projesi mimari ofis ödülü aldı!

Zorlu Levent Projesi mimari ofis ödülü aldı!

Zorlu Center ve Zorlu Konak"ın ardından Zorlu Levent projesi de, Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kapsamında düzenlenen, Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasından ödül aldı



Proje, ˜commercial" (ticari) dalının ˜the architecture award" (office)-mimari ofis ödülü kategorisinde ödüle layık görüldü.

Zorlu Gayrimenkul"ün projeleri geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüle doymuyor. Levent"te Tabanlıoğlu Mimarlık"ın tasarımıyla hayata geçirilecek olan Zorlu Levent projesi de, dünyanın mimarlık alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasında ˜commercial" (ticari) dalının ˜the architecture award" (office)-mimari ofis ödülü kategorisinde ödül aldı. Dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda projenin yer aldığı yarışmada ödüller, 24 Eylül"de Londra Park Lane Hotel"de, İngiltere Büyükelçisi Ünal çeviköz"ün de hazır bulunduğu törenle sahiplerini buldu.  

Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence da geçen yıl ödül almıştı

Yarışmada geçen yıl Zorlu Gayrimenkul"ün Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence projeleri de ödül almıştı. Zorlu Center, ˜Commercial Architecture Award" (Ticari Mimarlık Ödülü) dalında birincilik ödülüne hak kazanarak Avrupa"nın en iyi projesi olmasının ardından da yarışmanın bir üst etabı için aday gösterilmişti. Zorlu Konak Residence ise ˜Residential Best Architecture" (En İyi Konut Mimarisi) dalında birincilik ödülü almıştı.

Farklılık yaratacak ofis projesi

Tabanlıoğlu Mimarlık"ın tasarladığı, A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent projesi, eski Deva Holding arazisi olarak bilinen, 12 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek. Getireceği farklılıklarla bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan, 42 katlı ve 170 metre olarak planlanan projenin 2013 yılında bitirilmesi öngörülüyor.
Zorlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Aşž, yurtiçinde ve yurtdışında değerli araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel ve ticari depolar geliştirmek, geliştirdiği gayrimenkuller üzerinde yatırımlar yaparak satmak, kiralamak veya işletimini gerçekleştirmek amacıyla 2006 yılında Zorlu Holding Aşž bünyesinde kurulmuştur. Zorlu Gayrimenkul'ün hedefi; piyasa beklentilerini, müşteri talep ve ihtiyaçlarını doğru analiz etmek suretiyle, değerli araziler üzerinde dünya standartlarında özgün projeler geliştirmek ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Basında yer alan diğer haberler:

Mimari ödülü ofis dalında aldı
Levent"te Tabanlıoğlu Mimarlık"ın tasarımıyla hayata geçirilecek olan Zorlu Levent projesi Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010 yarışmasında ticari dalının mimari ofis ödülü kategorisinde ödül aldı. Dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda projenin yer aldığı yarışmada ödüller, Londra Park Lane Hotel"de İngiltere Büyükelçisi Ünal çeviköz"ün de hazır bulunduğu törenle sahiplerini buldu.

Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence da geçen yıl ödül almıştı
Yarışmada geçen yıl Zorlu Gayrimenkul"ün Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence projeleri de ödül almıştı. Zorlu Center, Ticari Mimarlık Ödülü dalında birincilik ödülüne hak kazanarak Avrupa"nın en iyi projesi olmasının ardından da yarışmanın bir üst etabı için aday gösterilmişti. Zorlu Konak Residence ise En İyi Konut Mimarisi dalında birincilik ödülü almıştı.

Eski Deva"nın arazisinde yükseliyor
Tabanlıoğlu Mimarlık"ın tasarladığı, A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent projesi, eski Deva Holding arazisi olarak bilinen, 12 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek. Proje, 42 katlı ve 170 metre olarak planlanırken yapının 2013 yılında bitirilmesi öngörülüyor

Zorlu binasına Avrupa'dan ödül

Zorlu Center ve Zorlu Konak'ın ardından Tabanlıoğlu Mimarlık'ın tasarımıyla hayata geçirilen Zorlu Levent projesi de, Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kapsamında düzenlenen Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasından ödül aldı.

Proje, ödülü, ticari yapı dalı 'the architecture award' (office)-mimari ofis kategorisinde kazandı. Ödül töreni 24 Eylül'de gerçekleştirildi.
ZAMAN  


Geri Dön