19 / 04 / 2024

Adress Balat'ta fiyatlar güncellendi 600 bin!

 Adress Balat'ta fiyatlar güncellendi 600 bin!

Firma: Ömer Kumova İnşaat

Proje: Adress Balat

Bursa Nilüfer Balat'ta inşa edilen Adress Balat'ta fiyatlar 600 bin liradan başlıyor, 665 bin liraya kadar yükseliyor



Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de yaşama geçen Adress Balat; Toplam 12 bin 52 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 7 blokta 84 daireden meydana gelen  Adress Balat  projesinin yüzde 72'si yeşil alanlara ayrılmış durumda. 

Adress Balat lokasyon olarak; TAN okulları'na 1 kilometre, TED'e 5 kilometre, Mavi Dünya Koleji'ne 2 kilometre, Özdilek'e 1 kilometre, Migros'a 600 metre ve Korupark'a 2 kilometre mesafede bulunuyor.  

Bursa Adress Balat projesinin sosyal alanlarında; açık ve kapalı yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, 2 araçlık kapalı otopark, her daireye özel depo alanı, otomatik panjur sistemi, fitness salonu, sauna ve soyunma odaları, 24 saat güvenlik, jakuzi havuzu, basketbol sahası, profesyonel site yönetimi, vitamin bar ve cafe, dinlenme ve oyun salonu, jeneratör, 100 tonluk su deposu bulunuyor.

Adress Balat projesinde konutlar 4+1 ve 232 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki konut fiyatları 600 bin ile 665 bin lira arasında değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2013 yılının son ayında yapılacağı projeden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar kredi kullanabiliyor.

Adress Balat'ta dairelerde armatürler Grohe, prizler Bticino, oda termostat uygulamalı yerden ısıtmalı merkezi sistem, daire girişinde evdeki bütün elektrik tesisatı kesen alt yapı, lamineks ve laminant parke uygulamaları, İtalyan Nouve Cucine mutfak dolapları, lake veya ahşap oda iç kapıları, duvar kağıdı uygulamaları, asma tavan yapımı, banyo ve yer seramikleri  bulunuyor. Dairelerin tüm iç dekorasyon imalatlarında renk alternatifleri müşteriler tarafından seçim yapılarak uygulanıyor.


0224 451 39 39

www.adressbalat.com


Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön