26 / 04 / 2024

Avrupa Yakası yeni hastane projeleri 2014!

Avrupa Yakası yeni hastane projeleri 2014!

Avrupa Yakası yeni hastane projelerini mercek altına aldık. Çok sayıda inşaatın devam ettiği yakada birçok dev hastane projesi de yolda. İşte tüm detayları ile Avrupa Yakası yeni hastane projeleri…




 Avrupa Yakası yeni hastane projeleri 2014!


İstanbul’da hastaneler hızla dönüşüyor. Bir taraftan yeni hastane inşaatları sürerken diğer taraftan da yenileri projelendiriliyor. İstanbul’da 2017 yılına kadar sağlık binalarının en az yüzde 90’ının nitelikli hale getirilmesi hedefleniyor. Bu yatırımlar kuşkusuz konumlandığı yerlerin de değerine değer katıyor. Şimdi gelin Avrupa Yakası yeni hastane projelerini inceleyelim… Hangi hastane nerede yapılıyor, ne zaman hizmete açılacak, yeni hastane yatırımları neler? İşte cevabı…


Bahçelievler Devlet Hastanesi yakında hizmete açılacak

Bahçelievler Devlet Hastanesi yakında hizmete açılıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan hastanenin şu an iç malzemeleri tedarik ediliyor. 5 bloktan oluşan Bahçelievler Devlet Hastanesi, 309 yatak kapasiteyle hizmet verecek. Ocak ayının sonlarına doğru hizmete açılması planlanan Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde görüntüleme merkezi, diyaliz, tüp bebek, genel cerrahi ve doğum servisi yer alacak. 


Seyrantepe Devlet Hastanesi 2016’ya hazırlanıyor

Seyrantepe Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor. 2015 yılının sonlarına doğru ya da en geç 2016 başları gibi hizmete açılması planlanan Seyrantepe Devlet Hastanesi, 620 yatak kapasiteye sahip. Türk Telekom Arena Stadı’na komşu yükselen hastane tamamlandığında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de bir bölümünün bu binaya taşınması planlanıyor. 


Esenlere kadın ve çocuk hastanesi 

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Esenler’de Atışalanı Caddesi’nde inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan hastane tamamlandığında 150 yatak kapasiteyle hizmet verecek. Toplam 18 bin metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde röntgen cihazından, yeni doğan ünitesine kadar her türlü ekipmanlar yer alacak. 


GOP Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Gaziosmanpaşa’ya fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi geliyor. İnşaat çalışmaları devam eden Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi toplam 240 yatak kapasiteye sahip. 


Büyükçekmece Devlet Hastanesi 2015’te açılacak

Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Mimarsinan D-100 karayolu üzerinde inşa ediliyor. Temmuz 2013’te inşasına başlanan hastanenin Ağustos 2015’te hizmete açılması planlanıyor. 16 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen Büyükçekmece Devlet Hastanesi 250 yatak kapasitesi ile bölge halkının yanı sıra trafik kazalarında ilk yardım hastanesi olarak hizmet verecek.


Sarıyer’e 350 yataklık eğitim ve araştırma hastanesi

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi Huzur Mahallesi’nde  TOKİ  tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmaları devam eden Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi 350 yatak kapasiteyle Sarıyer halkına hizmet verecek. 


Sultangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatı beklemede

Sultangazi Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları 2012 yılında başlamıştı. Fakat hastanenin inşaatı yüklenici firma ile yaşanan anlaşmazlıktan dolayı durdurulmuştu. Tekrar ihale edilen Sultangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında 600 yatak kapasiteyle hizmet verecek. 


Çatalca’ya devlet hastanesi

Çatalca’ya devlet hastanesi yapılıyor. İnşaat çalışmaları devam eden Çatalca Devlet Hastanesi tamamlandığında toplam 75 yatak kapasiteyle Çatalca haklına hizmet verecek. 


6 İLÇEYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ 


Bağcılar Ağız Diş Sağlığı Merkezi

Sultangazi Ağız Diş Sağlığı Merkezi

Sarıyer Ağız Diş Sağlığı Merkezi

Küçükçekmece Ağız Diş Sağlığı Merkezi

Eyüp Ağız Diş Sağlığı Merkezi

Sultangazi Aile Sağlığı Merkezi


DEV PROJELER YOLDA


İkitelli’ye dev sağlık kampüsü

İkitelli’ye yapılması planlanan dev sağlık kampüsü 2 milyon metrekare alan üzerinde yükselecek. İkitelli Sağlık Kampüsü’nün 2013 yılının sonlarına doğru temellerinin atılması planlanıyordu fakat temel 2014 yılına kaldı. Projenin inşaat çalışmaları henüz başlamadı. İkitelli Sağlık Kampüsü tamamlandığında 2 bin 682 yatak kapasiteyle hizmet verecek. 


Bakırköy’e 1643 yataklı sağlık kent

İstanbul’a bir diğer dev sağlık yatırımı da Bakırköy’e düşünülüyor. Şu anda ihale aşamasına olan Bakırköy Sağlık Kampüsü tamamlandığında bin 643 yatak kapasite ile hizmet verecek. 


Beylikdüzü’ne yeni hastane

Beylikdüzü’ne yapılması planlanan yeni hastanenin proje çalışmaları 2012’de tamamlanarak TOKİ’ye teslim edilmiş. 2014 yılında tamamlanması planlanan Beylikdüzü Hastanesi, 300 yatak kapasite ile hizmet verecek. 


Avcılar Devlet Hastanesi proje aşamasında

Avcılar’a yapılması planlanan devlet hastanesinin şu an proje geliştirme çalışmaları devam ediyor. Avcılar Devlet Hastanesi 200 yatak kapasite ile Avcılar halkına hizmet verecek. 



Bakırköy Sağlık Kampüsü: Bin 643 yatak kapasiteli hastanenin ihalesi devam ediyor

Esenyurt Devlet Hastanesi Yeni Blok: 200 yatak kapasiteli

Bağcılar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi: 300 yatak kapasiteli

Bayrampaşa Yeni Devlet Hastanesi

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Blok

Şile Devlet Hastanesi yeni blok

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Beyoğlu Göz Hastanesi




Geri Dön