18 / 04 / 2024

Eroğlu'ndan 4 yeni proje daha geliyor!

Eroğlu'ndan 4 yeni proje daha geliyor!

2013 ikinci çeyreğinden sonra 4 yeni projeye start vereceklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, projenin 2'si İstanbul diğer 2'si de İstanbul dışında olacağını söyledi...



Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland projesinin lansman toplantısında konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 4 yeni projeye start vermeye hazırlandıklarını söyledi. 2013 yılı Eroğlu Gayrimenkul için atılım yılı olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, 4 yeni projelerinin 2'si İstanbul'da diğer 2'si de İstanbul dışında olacağını açıkladı. 


İstanbul'a 7 bin konutluk dev proje

Her 4 projeyi de 2013 yılında lanse edeceklerini ifade eden Nurettin Eroğlu, "2012 yılı bizim için önemli bir yıldı. Her 2 ayda bir lansman yapacağız dedik ve yaptık. 2013 yılı da yine bizim için yatırım yılı olacak. Şu an üzerinde çalıştığımız 4 yeni proje var. 4 projeden 2'si İstanbul'da diğer 2'si de İstanbul dışında yapılacak. Şu an görüşmeler devam ettiği için lokasyon belirtmem doğru olmaz. İstanbul'daki projelerimiz konut projesi olacak. Bir tanesi 7 bin konutluk dev bir proje olacak. İstanbul dışındaki projelerimiz de AVM projesi olacak" diye konuştu.


Hedef her yıl 4 yeni proje

4 projeyi de 2013 yılı sonuna kadar yetiştirmeyi planladıklarını vurgulayan Eroğlu, hedeflerinin her yıl 4 yeni proje üretmek olduğunu söyledi.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön