26 / 04 / 2024

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...



1967 yılından bugüne kadar başarılı projelere imza atan ve inşaat sektörünün başarılı firmalarından biri olan Aşçıoğlu, Selahattin Aşçıoğlu tarafından kurulu. Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan şirket 3 yeni projeye hazırlanıyor.

2'si İstanbul'a, 1'i Muğla'ya

Aşçıoğlu'nun yeni projelerinin 2 tanesi İstanbul'da, 2 tanesi de Muğla'da hayata geçirilecek. İstanbul'daki projeler Beykoz ve Sarıyer'de yer alacak.

1- Beykoz projesi

Aşçıoğlu ndan 3 yeni proje geliyor!

İstanbul Beykoz'da proje geliştirecek olan Aşçıoğlu, 564 bin metrekare arsa alanı üzerinde konut projesi inşa etmeyi planlıyor. Projenin 2020 yılının 1. çeyreğinde başlaması düşünülüyor.

2- Sarıyer projesi

Aşçıoğlu ndan 3 yeni proje geliyor!

İstanbul'daki bir diğer projesini Sarıyer'de hayata geçirecek olan Aşçıoğlu, projeye 2019 yılında başlamayı planlıyor. Arsa alanı 7 bin 10 metrekare olan proje konutlardan oluşacak.

3- Bodrum projesi

Aşçıoğlu ndan 3 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu, Muğla Bodrum'da alışveriş merkezi (AVM) inşa edecek. 14 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan AVM'nin 2019 yılında başlaması planlanıyor. Bodrum Havaalanına 1 kilometre uzaklıkta ve İzmir-Bodrum karayolu üzerinde, Güllük mevkiindeki Aşçıoğlu Akaryakıt’ın yanında yer alacak olan 30 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezinin inşasına 2019 yılında başlanması planlanıyor.


Web: http://www.ascioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön