28 / 04 / 2024

İzmir Prestij Evleri 2 yoğun ilgi görüyor!

İzmir Prestij Evleri 2 yoğun ilgi görüyor!

İzmir'in en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Prestij Evleri 2 projesi yoğun ilgi gördü.



İzmir'in en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Kısa sürede yoğun ilgi gören 81 adet 3 + 1 daire olarak projelendirilen Prestij Evleri 2 estetik tasannu ve konumu ile dikkat çekiyor. Yıl sonunda tamamlanası planlanan Prestij Evleri 2 projesi DBM İnşaat tarafından; İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen 1,600'ü aşkın konut tecrübesini, mimari tasarımı ve kalitesini yansıtıyor.  Tüm dairelerin 3+1 olmak üzere hepsi 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanan ve bölgenin en dikkat çekici projeleri arasında gösterilen Prestij Evleri'ndeki konutlar, 249 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. İki hafta önce satışa sunulan ve inşaatımn yüzde 60'ı tamamlanan projedeki konutlann yaklaşık 30'u kısa süre içinde satıldı. 


İzmir Prestij 2 Evleri 22.07.2015 tarihli güncel fiyat listesi için tıklayınız!


Kaliteli lüks konutlar uygun fiyatlar DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli'de yapımına devam edilen "Prestij Evleri 2" projesi ile, konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 1+1 fiyatına 3+1 daire alma fırsatı sağladıklarını belirtti.  Barış Öncü, "Yeni projemiz, Anadolu Caddesi'nin üzerinde, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 500 metre mesafede ve İZBAN dahil olmak üzere, tüm ulaşım araçlanna çok yakın bir yerde konumlandırıldı. Her açıdan yatırıma çok uygun, önü açık ve bölgenin en lüks projesini hayata geçiriyoruz.  Tüm dairelerimizi, daha önce söz verdiğimiz gibi bu yılın sonunda, sahiplerine teslim edeceğiz. İzmir'in birçok yerinde 1+1 konutlar için istenen rakamlara biz 3+1 daire alma fırsatı sunuyoruz" dedi. 


Star Ege 


Geri Dön