27 / 04 / 2024

Lucescu ve Hagi, Fikirtepe'ye yatırım yapacak iddiası!

Lucescu ve Hagi, Fikirtepe'ye yatırım yapacak iddiası!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, yılın transfer bombasını patlattı... Bektaş'ın iddiasına göre efsane teknik direktör Lucescu ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hagi, Fikirtepe'ye konut ve spor yatırımı yapacak...



Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin Fikirtepe'ye spor okulu sözü verdiğini iddia etti. Bektaş'ın iddiasına göre 'devlet garantisi' ile Fikirtepe'ye 1 milyar Euro'luk yatırım yapacak yabancı firmanın tanıtımlarında ünlü ve efsanevi Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ve efsanevi Rumen futbolcu Gheorghe Hagi de yer alacak.


Fikirtepe'de 1 milyar Euro'luk kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantılarına katılacağı öne sürülen Gheorghe Hagi'nin Fikirtepe'ye bir spor okulu yapma sözünü de verdiği belirtildi.


Bektaş, açıklamasında "Yabancı yatırımcının sahaya çıkmaya hazırlanması ve yerli firma ile iş birliği anlaşma detayları yavaş yavaş belirginleşmeye başlarken yakında açıklama yapma aşamasında 'çok büyük bir aksilik olmaması durumunda katılımları kesin olarak beklenen' davetliler Gheorghe Hagi ve Mircea Lucescu dikkatleri şimdiden çekmeyi başardı" dedi.


"Hagi, Fikirtepe'de spor okulu kuracak"


Dernek Başkanı Bektaş, "Gheorghe Hagi'nin yabancı yatırımcının Fikirtepeye sağlam nakit destekli yapmayı planladığı büyük yatırım ile beraber büyük bir spor okulu yapımını düşündüğünü ve bunun Fikirtepe'nin tanıtımına da büyük bir destek olacağını" söylendiğini ifade etti.


1 milyar Euro'luk Fikirtepe projesinin görselleri için tıklayın! 


"Fikirtepeli sözleşmelerini feshedip gizemli yabancıyı bekliyor"  


Bektaş, 'devlet garantili' olduğunu öne sürdüğü firmanın Fikirtepe'de büyük heyecan yarattığını ifade ederek şunları şöyledi; "Fikirtepe'de anlaşma yapmış ancak, yalan yanlış vaatler ile anlaşma yaptıkları ve her hangi bir icraatte bulunamayacağı aşikar veya iflasın eşiğinde olan bir çok firma ile anlaşmış bulunan vatandaşlar yaptıkları kat karşılığı sözleşmeleri fesih yoluna gitmeye hazırlanıyor. Fikirtepe'de teminat ve güvence altında hakkını koruyup hızla dönüşümü sağlayacağı düşünülen bu gizemli firma ile  anlaşmak için günler sayan vatandaşlar, yatırım yapacağı açıklanan bir milyar avroluk gizemli firma ile anlaşmak amacı ile açıklamanın yapılıp anlaşmaların yapılacağı günü heyecanla bekliyor"


Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği


Tel: 05512398898 - 0549 8413716

E-Mail: [email protected]


Geri Dön