20 / 04 / 2024

Rings İstanbul ev sahiplerini brunchta buluşturdu! 255 bin TL'ye!

Rings İstanbul ev sahiplerini brunchta buluşturdu! 255 bin TL'ye!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Rings İstanbul, Pazar günü düzenlediği brunchta, ev sahiplerine ve projeden ev almayı düşünenlere Rings İstanbul’da yaşamanın provasını yaptırdı...



RINGS İSTANBUL BRUNCH GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


RINGS İSTANBUL SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ AHMET GÜLŞEN RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ


Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini biraraya getirmek amacıyla  Selin Yapı  imzasıyla hayata geçen Rings İstanbul’dan ev alanlar ve ev almayı düşünenler 30 Eylül Pazar günü havuz başında düzenlenen brunchta biraraya geldi. Keyifli saatlerin yaşandığı organizasyonda katılımcılar hem Rings İstanbul’da yaşamanın provasını yaptılar hem de komşularıyla önceden tanışma fırsatı buldular. Ev almayı düşünenler ise proje hakkında detaylı bilgi alma ve yakından inceleme fırsatı yakaladı. Oldukça güzel bir havada geçen etkinlikte birbirinden lezzetli ikramlar için uzun kuyruklar oluşturuldu. 


RINGS İSTANBUL HAVADAN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Evinizi şimdi alın, ödemeye taşındıktan sonra başlayın


Rings İstanbul’dan ev sahibi olanlar evlerini şimdi alıp, kredi taksit ödemelerine taşındıktan sonra başlamanın avantajını yaşayacak.


 Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerine inşa edilen Rings İstanbul’da 1+1’den 5+2 dublekse kadar farklı tip ve metrekarelerde daireler mevcut. 238.000 m2’lik alana sahip projede toplamda bin beş yüz konut, Rings Alışveriş Merkezi, 40.000 metrekarelik kapsamlı sosyal tesisleri bünyesinde barındıran Rings Club’ın yanı sıra Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu da yer alıyor. Projenin ilk etabının teslimi ise Mayıs 2013’de. 


Rings İstanbul'da fiyatlar 1+1 daireler 255 bin TL, 2+1 daireler 465 bin TL, 3+1 daireler 530 bin TL, 4+1 daireler 648 bin TL'den başlıyor.


Farklı yaşam seçenekleri Rings İstanbul’da;

Rings İstanbul, her zevke hitap eden farklı konut tipleriyle alternatifli yaşam seçenekleri sunuyor. Projenin ilk etabı, Siesta, Vista ve Rings Suites olmak üzere üç ayrı bölümden oluşuyor.


Rings İstanbul’a ismini veren halka şeklindeki altı mahalleden oluşan Rings İstanbul Siesta Evleri, daha sakin ve keyifli bir yaşam isteyenlerin ilk tercihi oluyor.  Her katta müstakil yaşam konforu sunan Siesta Evleri, 6, 7 ve 8 katlı binalardan oluşuyor. 24 blok ve 441 dairenin yer aldığı Siesta Evleri’nde ayrıca yemyeşil kat bahçeli daireler ve bahçe katları ile alternatif yaşam alanları sunuluyor.  Süs havuzu, bloklar arasında yer alan çardak alanları, çocuk oyun parkları, spor ve rekreasyon alanlarıyla villa konforuna sahip Siesta evleri, ailesiyle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak…


Konforlu ve hareketli bir hayat sürmek isteyenler için tasarlanan Rings İstanbul Vista Evleri’nde    5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire bulunuyor. Koru ve havuz manzarasına sahip Vista Evleri 1+1’den 4+1’e kadar farklı yaşam seçeneklerine sahip. 1+1 daire satın alanlara, dairenin dışında 13 m2’lik içinde banyo da bulunan ayrı bir odanın hediye edildiği Vista Evleri’nde böylece 1+1 parası ödeyip 2+1 büyüklüğünde bir daireye kavuşulmuş oluyor. İçi gibi dışı da oldukça iddialı olan Vista Evleri,  kafe ve dükkanlarıyla canlı bir sosyal hayatın da kapılarını aralıyor. 


Rings Alışveriş Merkezi’nin üzerinde yer alan Rings Suites daireleri ise stüdyo, 1+1 ve 2+1 alternatifleriyle, fitness salonu ve yüzme havuzuyla son derece sosyal ve rahat bir yaşam vadediyor. Rings Suites,  geniş terasları ve kat bahçeleri ile en az evinizin içi kadar büyük bir de bahçeye sahip olunmasına olanak sağlıyor. 


1.Etap Mayıs 2013’te teslim ediliyor…

İnşaatına 2011 yılında başlanan, ilk etabının Mayıs 2013’te bitmesi planlanan Rings İstanbul projesi, Sultanbeyli çıkışı ile TEM’e  800 mt gibi kısa bir yolla bağlanıyor. 1+1 dışındaki tüm dairelere iki araçlık otopark yerinin tahsis edildiği projede IP TV, IP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm dairelerin ayrı depo alanları da bulunuyor. Rings İstanbul’da tüm daireler mutfaktan banyoya ünlü markalar ile en ince ayrıntısına kadar döşeniyor. 



Projenin %75’i yeşil alan;

Rings İstanbul projesinin yüzde 75’i yeşil alandan oluşuyor. 3 kilometrekarelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, meyve bahçeleri ve korusu ile sağlığınızı ve huzurunuzu da korumayı amaçlayan Rings İstanbul, çocuklu ailelere “güvenli”, doğal hayatı yaşarken şehrin imkanlarından da kopmak istemeyenlere “yemyeşil” ve “zengin bir sosyal” yaşam vaat ediyor.


Bilfen Koleji de Rings İstanbul’da,

Yaşam başladığında ortalama 5 bin kişinin oturacağı bir ‘kasaba’ haline gelecek olan Rings İstanbul’da çocuklarımızın eğitim ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak Türkiye’nin en prestijli eğitim kurumlarından olan Bilfen Okulları ile işbirliğine gidildi. 

Kapalı yüzme havuzundan müzik odasına, resim atölyesinden bilgisayar laboratuvarına, fen laboratuvarından etüd odalarına kadar 7500 m2 kapalı kullanım alanına sahip Rings İstanbul Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu, ilk etabın teslimi ile paralel olarak eğitim-öğretim hayatına merhaba diyecek. 


40.000 m2 büyüklüğünde Sosyal Tesisler ‘Rings Club’

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri “Karma Proje” ödülünün de sahibi Rings İstanbul, 40.000 m2 büyüklüğündeki kapsamlı sosyal tesisleriyle de oldukça iddialı.. Fitness, SPA, açık ve kapalı havuzlar, futbol, basketbol, voleybol, tenis, mini golf, meyve bahçeleri ve koru, restoranlar gibi içinde ne ararsanız bulabileceğiniz sosyal tesisler, Rings İstanbul sakinlerini bekliyor. 


Rings Alışveriş Merkezi

Rings İstanbul’da alışveriş yapmak için uzun bir yola çıkmanıza gerek yok. Bölgenin ilk Alışveriş Merkezi olacak olan Rings Alışveriş Merkezi yarı açık bir mimariye sahip. Nisan 2012’de kiralama çalışmalarına başlanan Rings Alışveriş Merkezi sayesinde Rings İstanbul sakinleri yürüyüş mesafesinde alışverişin kolaylığını, eğlencenin keyfini yaşayacaklar. 

Rings Alışveriş Merkezi, 66.475 m2 kapalı ve 25.000 m2 kiralanabilir alana sahip. 


Breeam ve Leed sertifikalarına aday

Rings İstanbul, bünyesinde bulunan Rings Alışveriş Merkezi ve Rings Suites etabıyla Breeam ve Leed sertifikalarına aday oldu. 


C1 Elektrik Dağıtım Belgesi Sahibi

Ev sahiplerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Rings İstanbul bu doğrultuda C1 Elektrik Dağıtım Belgesi aldı. Bu sertifika sayesinde Rings İstanbul sakinleri elektriği,  piyasa fiyatlarına göre ortalama yüzde 10 – 15 arasında daha ucuza kullanabilecek. 

‘Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Taşındıktan Sonra Başlayın’

‘Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Taşındıktan Sonra Başlayın’ sloganıyla başlayan kampanya ile birlikte ev sahibi olanlar, taşındıktan sonra kredi taksit ödemelerine başlamanın keyfini yaşıyor.  


Bu özellikler Rings İstanbul’a özel;

-Üç tarafı güneş alan daireler

-%75 yeşil alan

-Müstakil bahçeli daireler

-Kat bahçeli daireler

-Teraslı rezidans daireler

-Aynı kattaki dairelere ayrı asansör ve merpenle ulaşım imkanı

-Rings Alışveriş Merkezi

-Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu

-Site içerisine hizmet verecek dükkanlar

-Her daireye özel depo alanları

-Özel ses izolasyonu

-Çamaşır makinesi dolabı

-Ankastre fırın ve ocak, aspiratör ve bulaşık makinesi

-Vestiyer dolabı

-1+1 dışındaki tüm dairelerde ebeveyn yatak odalarında banyo ve giyinme bölümü

-Fiber optik altyapısı, İnternet, IP Tv, IP telefon altyapısı

-1+1 daireler için bir adet kapalı otopark alanı, 2+1’den 5+2’ye kadar tüm dairelere iki adet kapalı otopark alanı

-Klima altyapıları

-Açık ve kapalı yüzme havuzları ( kapalı yüzme havuzu, büyük açık yüzme havuzu, küçük açık yüzme havuzu, çocuk havuzu)

-Mini golf sahası

-Tenis kortları

-Basketbol ve voleybol sahası

-Mini futbol sahası

-Fitness ve SPA Merkezi

-Koru alanı

-Meyve bahçeleri

-3 km’lik yürüyüş ve bisiklet parkuru

-Restoranlar

-Dinlenme ve rekreasyon alanları

-Çocuk parklarının kapalı alan kamera sistemiyle takibi


Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul’un en sağlam zeminlerinden biri üzerinde inşa ediliyor. Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor. 



www.ringsistanbul.com


Satış Ofisi Tel: 444 86 00






projeye sor



Geri Dön