26 / 04 / 2024

Petkim Park Sitesi'nde daireler 255 bin TL'ye!

Petkim Park Sitesi'nde daireler 255 bin TL'ye!

Türköz İnşaat tarafından Yarımca'da yapımı tamamlanan Petkim Park Sitesi'nde 156 metrekare, deniz manzaralı, güvenlikli, havuzlu, sıfır ara kat daire 255 bin TL'ye satışa çıkarıldı.



Türköz İnşaat tarafından yapılan sitede her türlü konfor mevcut. Güvenlik, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna gibi tüm konfor Petkim Park Sitesi'nde düşünülmüş. Sitede doğal yürüyüş yolları, yeşil alanları ayrıca siteye ayrı bir hava getiriyor. Petkim Park Sitesi tüm konforuyla oturanlara ayrı bir hava yaratıyor. Sitenin denize yürüme mesafesinde olması da çoğu sitelerde olmayan özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şunu çok net söyleyebiliriz ki bölgenin, hatta ilimizin en değerli sitelerinden biri olmaya aday. 




KUSURSUZ BİR DAİRE 

Petkim Park Sitesi zemin artı beş kattan oluşuyor. Satılık olan daire üçüncü katta, 3 oda bir salon, 1 56 metrekare alana sahip. Tüm ince ayrıntıları düşünülmüş olan dairede, malzemeler birinci sınıf. İşçiliğini de daireyi gördüğünüzde anlayacaksınız, kusursuz. Dairenin satış fiyatına gelecek olursak 255.000 TL olarak belirlendi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön