24 / 04 / 2024

Tacmahal Prestij 20 soruda aydınlanıyor!

Tacmahal Prestij 20 soruda aydınlanıyor!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Tac Mahal

Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan Tac Mahal projesinde hafriyat çalışmaları başladı.. Temel atma ise ilerleyen günlerde yapılacak...



1- Projenin adı:  Tac Mahal  Prestij

2- Yapan şirket: Uluhan Grup

3- Projenin lokasyonu: Esenyurt

4- Sadece konuttan mı meydana geliyor? : Miks bir proje, içinde çarşı bölümü de yer alıyor.

5- Projenin mimarı: Sinan Mert Şener

6-Arsa alanı: 18 bin 600 metrekare

7- Konut tipleri: Esnek bir proje olacağından konutlar birleştirilebilecek. Bu nedenle her konut tipi belli olacak.

8- Konut adedi: 970

9-Deprem güvenliği: En üst düzeyde.

10-Site yönetimi: Koza Grup tarafından sağlanıyor.


Tacmahal Prestij 20 soruda aydınlanıyor!


11- Taç Mahal Çarşı özellikleri: 135 bağımsız bölümden oluşan Tac Mahal Çarşı'da birçok ayrıcalıklı yer alıyor. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş garantisi temin ediliyor. Tac Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları, fitness center (hamam, sauna, SPA ve kapalı havuz) ve çocukların mutlu zamanlar geçirebilecekleri bir kreş de yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Tac Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler, çarşıya kolay ulaşım sağlıyor ve düzenli müşteri hareketliliği yaratıyor. Ayrıca Uluhan Grup, çarşı mağazaları için haftalık, aylık, dönemsel ya da yıllık kiralama imkanı sunarak Tac Mahal Çarşı'da iş yapmak isteyenlere büyük kolaylık da sağlıyor.  

12-Sosyal olanaklar: Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, 24 saat açık çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları.

13-Konut fiyatları: 74 bin liradan başlayan fiyatlar.

14- Ödeme koşulları: Ödemeler kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 740 TL taksit ile, 50 aya kadar vadeyle ve esnek ödeme şartları doğrultusunda, veya sıfır peşinat 24 ay vade ile  müşterilerin isteğine göre şekillendiriliyor. 

15- Proje nerelere yakın? Metrobüse yürüme mesafesinde, TEM ve E5 Karayolu'nun tam kesişme noktasında ve 200 metre mesafede bulunan Tac Mahal, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Avcılar Deniz Otobüsü'ne 5 dakika, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Medicana International Hastanesi, Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi ve Medilife Hastanesi'ne 3 dakika, Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beyfen Koleji, Fatih Dersanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dersanesi, Final Dergisi Dersanesi ve Kültür Dersanesi'ne 5 dakika, Beykent Üniversitesi, Okyanus Koleji ve Fatih Koleji'ne 7 dakika, Fatih Üniversitesi, Anafen Dersanesi ve FEM Dersanesi'ne 10 dakika, İstanbul Üniversitesi'ne ise 5 dakika mesafede yer alıyor.


Tacmahal Prestij 20 soruda aydınlanıyor!


16- Projeki blok sayısı: 4

17- Blokların kat sayısı: 25

18- Ticari alanlar satılıyor mu? Ticari alanlar satılacak. Bu bölümlerde de birleştirme yapılabilecek.

19- İnşaata başlama tarihi: Eylül ayı içinde başlanacak.

20- Teslim tarihi: Ekim 2014


0212 450 33 33

0212 709 77 77


www.uluhangrup.com.tr


Yağmur Başak KARA




projeye sor



Geri Dön