26 / 04 / 2024

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.



Yakın zamanlarda gerçekleştirilen Azerbaycan Bakü Havalimanı çalışmasının verimli meyveleri alan ve AR-GE çalışmalarında bu yönde hız veren Wone ekibi Türkiye’nin tarih kokan şehri Nevşehir’i aydınlatmak üzere 9 Ekim’de yola çıkan WONE LİGHTİNG Nevşehir Devlet Hastanesinde kısa bir keşif günün ardından yapılacak listesini hastane yönetimine sundu.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği’nden üstü gelen istek üzerine binanın dış cephesinin aydınlatılması sıva Wallwasher ile gerçekleştirildi. 150 Adet wallwasherlar birer inciyi aydınlatan düzende amber ve soğuk beyaz olmak üzere yerleştirildi.

Binanın çatı aydınlatmalarında ise 220Voltuk 3 çipli şerit ledler kullanıldı. Muhteşem bir gece aydınlatmasında kavuşan Nevşehir Devlet Hastanesini daha aydınlık bir görünüme kavuşturmak isteyen Wone Lighting ekibi WONE Projektör ailesinin asi ürünü REBEL ile Nevşehir Devlet Hastanesinde aydınlatmayı en üst seviyeye çıkardı.

100W 8.800Lm Işık Akısı ile Wone Ar-Ge ekibinin gururu Rebel Nevşehir Devlet Hastanesinde dış cephe aydınlatmasını tamamlayan kilit elemanlardan biri oldu.



Geri Dön